MamaTrójki
Fanka BB :)
ja osobiście bym poszła w tkaną bo będzie moment że bedziesz potrzebować obu rąk wolnych a w kółkowej ta dróga jest mocno ograniczonaMam pytanie do naszej doradczyni. :-) Będę potrzebować chusty tak na prawdę, żeby jedną z dziewczyn mieć przy sobie i zająć się drugą. Nie planuję nosić na dłuższą metę. Chusta będzie mi też potrzebna na wypadek czegoś tzn jak jedna będzie mocno płakać a będę musiała coś zrobić. No i ważne jest to, że musi być do użytku od początku tzn od malutkiego dziecka. Czy wg Ciebie chusta kółkowa będzie dobra? Myślałam o lenny lamb.
właśnie tak poza tym fajny wybór chusty no i powodzeniAa w noszeniuW końcu zdecydowałam sie na chuste lennylamb, tkana, rozmiar m, nowa. Będę ja łamać jak tylko przyjdzie! Bardzo chce nosić synka w chuscie, Zuzi nie nosilam i uważam, ze to był błąd, ze brakowało jej takiej bliskości i dopieszczenia ciała do ciała mam znajoma, która bardzo dużo nosi córeczkę w chuscie i mała nie ma problemów z samodzielnym zasypianiem np, wydaje sie mieć po prostu odpowiednia dawkę bliskości, moim zdaniem w dużej mierze dzięki chusce właśnie ..