reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chusty do noszenia dzieci

KRAMAG ja mam zwykla bawelniana, w inne materialy sie nie zaglebialam co i jak wiec nie doradze .

STOPI super, ze sie przydala jednak do czegos chusta :) z tym wkladaniem i wyciaganiem faktycznie niesamowita wygoda :)

reklama
hej
wlasnie wrocilam z dluzszego spaceru w roli poczatkujacej chustomamy i pierwszy konkretniejszy test moge uznac za udany ;)ludzie troche sie jeszcze nie przyzwyczaili do widoku zamotanych mam ale co tam ;) jesli ktoras z was mysli o swojej pierwszej chuscie to polecam wiazana z womaru be close bo jest tansza niz "renomowane" co nie znaczy ze gorsza i przede wszystkim wygodna. mialam przez kilka dni robiona na zamowienie u jednej pani ale po pierwszym praniu niestety nadaje sie do ...

Ja swoja chustę wybierałam w sklepie internetowym Tublu.plWłaścicielka okazała dużą cierpliwość, podpowiedziała, która z chust będzie najbardziej odpowiednia, a przesyłka dotarła z dnia na dzień. Jeśli więc macie zamiar kupić chustę, a nie wiecie, jaką polecam ten sklep:)

dziewczyny jak tak pytam z innej beczki czy któraś z was pobierała krew pępowinową soejmu dziecku ja mam termihn na koniec listopada 2010- i nie wiem co robić bo strasznie dużo opini a na tych forach o krwi pępowinowej to tyak jak by ci rodzice mieli płacone za reklame napiszczie tylko czy któraś się na to zdecydował ok

Ja nie zdecydowałam się, a wracając do tematu swoją chustę dostałam od koleżanki była świetna dodam tylko że ona ją kupiła nie unas tzn w USA.

Pozdrawiam

ogólnie chusty to bardzo ciekawy pomysł, ale muszę szczerze przyznać, ze jeszcze nie widziałam na żywo kobiety z dzieckiem w chuście :)

Ja widziałam mnóstwo mam z dzieciaczkami w chustach i też bym chciała nosić synka w chuście. Dziś w Dzień Dobry tvn był temat chust niestety żądnych konkretów. Pani pokazywała jak się wiąże chustę i tyle....Podobno najlepsze są te tkane...ale czy to prawda?nie wiem

reklama
Do góry