reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chrzest, chrzestni....

majeczka - cos mi swiruja zalaczniki... nawet suwaka nie moge zmienic... bo cos tam:-( ale specjalnie dla Ciebie
4opa59g.jpg

reklama
hana swietne zdjecie swietnie wygladacie!!!
widac ze Natalka kocha braciszka :tak:
a te czerwone szpileczki to te , ktore jeszcze w ciazy sobie kupilas czy tez mnie oczka zawodza-pasuja jak ulal;-)
[/COLOR:cool2:]

Tak jak już pisałam na innym watku, chrzest jest zaplanowany na 27 października - a na drugi dzień jest nasza pierwsza rocznica ślubu :tak::laugh2::-D. Chrzest planowany jest na 14.30, potem będzie w domu poczęstunek - kawa i kolacja na ciepło, taka wypasiona. Robimy imprezę w domu, najpierw były plany, żeby zrobić u cioci Męża na wsi, ciocia sie zaoferowała, że Nacie wyprawi wszystko, full wypas w ramach prezentu, ale jak to wygląda, że ciocia robi, co Nata rodziców nie ma???:dry::szok: Jak się potem zapyta, kto jej chrzciny wyprawił, to powiem, że ciocia, a ona zapyta, dlaczego, to co ja powiem??? My mamy male mieszkanie, na imprezie będzie tylko 12 osób, moje rodzeństwo, męża siostra, jej narzeczony, moi rodzice, męża mama i ciocia (bo tata już mu nie żyje). Dlatego na nasepny dzień robimy poprawiny chrzcin u mnie w rodzinnej miejscowości, tym bardziej, że ja do pracy next day idę, więc i tak musiałabym przyjechac, a tak, nikt nie będzie pokrzywdzony, że nie został zaproszony.
Myślę, że wyprawienie tak ważnego dla nas wydarzenia, a potem także dla Naty u nas w domu jest priorytetem i naszym obowiązkiem, a nie zadaniem cioci...

Witajcie. U nas chrzciny po prostu super. Atmosfera wspaniała, goście przemili, rozbawieni, Nata zabawiała wszystkich śpiewem ;-):laugh2::-), no i była naprawdę grzeczna. No a dzisiaj mieliśmy jeszcze gości, ale już poszli. A z takich przyziemnych spraw najbardziej mi się podoba to, że mamy wszystko bardzo ładnie sfilmowane, bo zamówiliśmy sobie video, no i mamy ok. 400 fotek, jak przyjadę w środę do kalisza, to coś napewno wyślę. Pogoda była OK, Nata nie spała na nabożeństwie, ale sam moment chrztu, czyli polewanie wodą św. i namaszczenie krzyżmem przespała :laugh2::eek::-p. Z jedzonkiem i sprzątankiem zdążyłyśmy, no i w ogóle było super. Aż się wzruszyłam...

pysiano to brzmi rewelacyjnie... 400 fotek sopro , bedziesz miala w czym wybierac robiac album:tak:
fajnie ze Natalka byla grzeczna i ze impra sie udala,
najgorzej jak dzieci non stop placza - to chcac niechcac rodzice maja stresik... ale na szczescie wasza corcia wam go oszczedzila:tak:

PYSIU - no to wspaniale ze wszystko tak fajnie sie udało i ze jestes zadowolona - a mała spisała sie rewelacyjnie:-) Czekam na fotki z niecierpliwoscią:tak:......fajnie ze macie tak duzo....u nas zdjecia robił brat cioteczny M, jak sie okazało fotograf z niego kiepski i fotki beznadziejne.

reklama
Do góry