reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chrzest, chrzestni....

reklama
Podjelismy decyzje ze ochrzcimy Martyne prawdopodobnie po Wielkanocy albo nawet w wakacje. Teraz jest zimno i nieprzyjemnie i bedzie to dla nas tylko meka (zwlaszcza dla mnie bo jakos nie czuje tej uroczystosci...).

kasia ja tez nie czuje tej uroczystosci:tak:i dlatego odwlekam jak tylko sie da ale chyba tak jak wy na wielkanoc a raczej na roczek Emilki:tak:ochrzcimy w hitlerowie bo nie robia z tej uroczystosci cyrku,szybko,bez glupich formalnosci,pytan dlaczego nie mamy koscielnego itd

i jak tam sie spisuja rodzice chrzestni waszych dzieciaczkow?
ja jestem zadowlona :tak: pomimo ze sa od nas daleko to bardzo kochaja Nikodemka, i zawsze sie o niego pytaja a jak jestesmy w pl to poprostu sa nim zachwyceni.:-)
ciesze sie bo nieraz tak jest ze chrzestni sa tylko na papierku a tak naprawde nie interesuja sie dzieckiem

a my podjelismy decyzje o chrzcie, a raczej o jego terminie.
jestem na etapie szukania ubranka dla malego, bo biale to sie absolutnie poza koszula nie nadaje.

niczka nasze male diablatko tez jeszcze nie ochrzczone:tak:ale juz papiery w kosciele oddane ,chrzesni zatwierdzeni i data tez juz jest 21.09 w Niemczech w polskim kosciele:tak:skromnie moja siorka i brat M tylko beda:tak:
sami moja siorka jak narazie nieoficjalnie chrzestna jest ale Emilcie wprost uwielbia zreszta jak cala rodzinka i znajomi:-D

reklama
Do góry