reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chrzest, chrzestni....

Hana ciekawe menu według mnie wymyśliłaś na ten dzień :-)
Kasiu my też nie mieliśmy jeszcze ślubu i nawet ksiądz nie miał żadnych do nas problemów. Nie przejmuj się.
Anulka ty tez się nie przejmuj gadaniem masz racje. To jest wyłącznie twoja sparawa i na twoim miejscu chyba tez bym tak zrobiła :tak:

reklama
CIEKAWE CZY SMACZNE........ PRZYSZŁYBYŚCIE I WCINAŁY:-p?

a z mięska to byłaby karkówka, kurczaczki szaszłyczki...
do dyspozycji pokój, weranda (dziś przywożą mi mebelki ratanowe - specjalnie na ten cel co by ładnie było) i ogródek.......... nie to,że każdy siedzi na dupce i ugniata cellulit........

cieszę się,ze już poooooooooooooo:-D:-):tak:
teraz jeszcze tylko komunia....... ale roboty po pachy więc się zastanawiam co by na przyszłość nie zamówić kateringu lub udać się do knajpy bo moja myśl po chrzcinach taka - że jestem zmęczona.........

dzień przygotowań upłynął najpierw od nieprzespanej nocy bo młody coś niespokojny był:-(a później przez cały dzień marudził........ więc było tylko łeeee i łeeeeeee........... za to niedziela ..... jakiś aniołek..... wyspał się przed kościółkiem.... w kościele też elegancko no i w domku również..... usnął mojemu tacie na rączkach... to tata przełożył go do łóżeczka a później to przechodził z rączki do rączki .........uwodził uśmiechem......... rozkochiwał wszystkich i tulił do cycusiów pań i panów:szok:

atmosfera początkowo z lekko drętwej w miarę czasu rozkrecała się ... były momenty wzruszenia a na końcu iscie rodzinnie - rodziny moja i m nie są zbytnio zżyte mimo 9.lat naszego małżeństwa:-( ale są przesłanki by się zmieniło...

mateunio dostał troszkę pamiątek, zabawek, krzesełko, łańcuszek z medalikiem, elegancki sweterek i kasiorki:tak:

generalnie jestem happy.... to była pierwsza impra, gdzie czułam,że ja i m jesteśmy razem w kwestii przygotowań i organizacji.... dużo mi pomógł i było fajowo.............. JAK JUŻ USIADŁAM:-D

Hana no to ciesze się że już po i jesteś heppy :-):tak:
Fajne zdjęcie bardzo ładnie wyglądaliście wszyscy a mały Mati jak królewicz :tak:

No HANIU - ciesze sie ze jestes zadowolona:tak:FAjnie ze wszystko sie udało:-) A ze zmeczeniem rozumiem Cie doskonale:sorry2:
Foteczka super:-)

a to kilka zdjęć z Chrzcin
52od478.jpg

4zk4l4y.jpg

4t4zfdh.jpg

6gk48cm.jpg

reklama
Do góry