reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

chrzest, chrzestni....

reklama
u nas chrzest 2 września:crazy:... jejku... troszkę mnie to przeraża... przygotowałam już dziś zaproszenia... chrzestni poinformowani... teraz tylko kwestia menu:-p

A ja nie wiem czy mowilam ale mamy chrzestna dla Martyny, bedzie nia moja przyjaciolka. Teraz tylko a moze az zostalo zalatwic wszystkie sprawy z chrztem zwiazane. Zyczcie nam powodzenia!

Dziekuje Anetko :tak:!
Wiecie musze sie sprezyc i wygnac M do ksiedza pytac o te chrzciny bo jak tak dalej pojdzie to na Boze Narodzenie mala dopiero ochrzcimy ;-). No i ciekawe czy nie zrobi problemu z tego ze my nie po koscielnym slubie...

widzę że u was wsyztsko idzie pęłną parą ... super .. A ja uparłam się że dopiero chrzest będzie jak Kubuś będzie miał wyleczone stópki tzn jak będzi już śmigał w bucikach !! Także u nas jeszcze troszkę,każy mówi że aa duży będzie i wogóle - mam to gdzieś :-p

KASIU - my bez slubu i problemu nie bylo, wiec mysle ze u Ciebie tez bedzie ok, A jak nie to zawsze w innej parafii mozna :tak:
ANULKA - nie przejmuj sie gadaniem, to Twoja decyzja, a jesli Ty uwazasz ze jest sluszna, to tak jest z całą pewnoscia:tak:

reklama
jeżeli chodzi o jedzonko to myślałam żeby tak:
zupka jak się przyjdzie.........myślałam o jakimś kremie..... fajnie nam wychodzi krem z porów i cebulowy.... ale nie każdy lubi więc może żurek bo lubię i smacznie wychodzi..........
później na stół jakiś bigosik, słatki, wędlinki, mozzarelka z pomidorami, koreczki a w międzyczasie mężu by smażył mięsko.............. do tego podpiekane ziemniaczki...

później ciacha, torcik

może znacie coś oryginalnego czym mogłabym zabłysnąć:-p?

a Ty anulka gadaniem się nie przejmuj..... przecież to nie jest powiedziane,ze maleństwa mają być chrzczone....... mój mężu miał chrzest jak miał 7 lat a przyszły tata chrzestny matiego doppiero przed swoim ślubem wszystkie sakramenty odbył...

niby świadomość przystąpienia do kościoła w późniejszym wieku większa... ale nie powiem żeby mój kuzyn dobrze się czuł biorąc chrzest w tym wieku...... dobrze że jego ojciec chrzestny nie musiał go podawać do chrztu, hihi:-D

Do góry