reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chcę być mamą po raz trzeci

reklama
Ja będę miała 32.mi raczej nie chodzi o wiek tylko jak ja sie znowu odnajdą w tej roli[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

co fakt to fakt, powrót do noworodka :) choc ja milo ten czas wspominam i u mnie bardzo córki by chciały dzidziusia i cały czas pytają kiedy :)

No moje córy też pytają o dzidziusia [emoji6]
A tu nic nie wychodzi

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak z innej beczki - jak inni odbierają Waszą decyzję o 3? My mamy dużo znajomych wielodzietnych, ale niektórzy patrzą na nas jak na nienormalnych.

U nas większość znajomych ma tylko po jednym dziecku, i nawet nie myślą o drugim, więc jak my mówimy że chcemy trzecie to się bardzo dziwią, a ja myślę że czym nas więcej tym bedziemy szczęśliwsi :)

reklama
Mieliśmy już dwójkę dzieci ale mi po głowie czasem "chodziło" że to jeszcze nie koniec. No i marzyliśmy o synu i dwóch dziewczynkach które będzie bronił w razie potrzeby. I rzeczywiście kiedy ma świat przyszła najmłodsza po 6 latach od poprzedniej córki to już wiemy że jesteśmy "w komplecie ". Nasz dom odżył , więcej się usmiechamy a starszaki zwariowaly na punkcie Małej. Jak ktoś się waha to ja polecam bo jak się zacznie za dużo zastanawiać to czas nigdy nie jest odpowiedni

Do góry