Katherinaa
Zaciekawiona BB
ja wspomagam się testami owulacyjnymi bo w obu wcześniejszych ciążach było dzięki temu łatwiej i szybciej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki sam mam plan . Jak teraz nie zaskoczyło, a raczej nie zaskoczyło, bo nic na to nie wskazuje pomimo 27dc, to będę owulację testować . Jeszcze na luzie, bo mnie nurtuje, czy to co czuję pokryje się z testami, z czasem pewnie będzie większa spinka.Ja właśnie nic [emoji3] no prócz tempki ale to też nie zbyt regularnie. Sugeruję się bólem jajników na owulke [emoji39] ale rozmawialiśmy z moim mężem że jak nie pyklo teraz to kupimy testy owu w następnym cyklu [emoji16]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki . Masz dzieci w podobnym wieku do moich. U mnie 5,5 i 4.Pozdrawiam starające się o 3 maluszka! Mamą styczniowa 2011, sierpniowa 2014 i lipcowa 2018
A co czujesz? Ja 9 dni do testowania. Mam same ciągnięcia hehe -> w piersiach, w pachwinach i w dole brzucha [emoji13]Taki sam mam plan . Jak teraz nie zaskoczyło, a raczej nie zaskoczyło, bo nic na to nie wskazuje pomimo 27dc, to będę owulację testować . Jeszcze na luzie, bo mnie nurtuje, czy to co czuję pokryje się z testami, z czasem pewnie będzie większa spinka.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom