reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

centymetry i kilograny na "+"

Waga startowa-54 kg, obecnie ważę 59, a po obiedzie czasem prawie 60 ;) Czuje, ze teraz bedzie juz z górki. Będę bardzo się starać by wrócić do swojej wagi ...nooo lub prawie swojej w ciągu roku. Zobaczymy.

reklama
Perelandra - ​nie jest zle z ta wagą. ;-)))) [wnie nie utyjesz wiecej niz 20 w calej ciazy:) u mnie jest +10/11;] - tak na pocieszenie;p

Perelandra - ​nie jest zle z ta wagą. ;-)))) [wnie nie utyjesz wiecej niz 20 w calej ciazy:) u mnie jest +10/11;] - tak na pocieszenie;p

Manta problem polega na tym, że wystartowałam z nadwagą... wiec i tak mam do zrzucenia jakieś 7 kg + to co w ciąży... gdybym zaczęła tak jak niektóre dziewczyny od 51 kg, to bym się bardzo nie przejęła

Ja mam na dzień dzisiejszy +10 - znów 3,5kg przytyłam w 4 tygodnie :-):-) Doktorek mnie zrypie na bank :-):-) ponownie :-D

Lina - ja tez tak tyje... ani sie nie obzeram specjalnie, ani nic takiego... chyba taka moja (nie)uroda:p z resztą u nas wszystkie baby tak tyły w rodzinie zawsze z tego co mi matenka opowiadała jak jej się rozpłakałam wczoraj i zaliłam,z e nie moge sie pogodzic z tak szybkim wzrostem wagi:p - chwilowe , hormony :p

Perelandra - ktora by nie chciala od 51 startowac... ja chwile przed ciąża przytyłam 7-8 kg;]... plus to co teraz (10/11) plus to co dojdzie...a dycha dojdzie mi bankowo;] ... urodzimy... i cudem zrzucimy wspolnymi silami, mowie wam ;]

Ostatnia edycja:
Manta ale ja też dużo nie jem i pogodzić się z tą wagą nie mogę - aż się trzęse niektórzy wpierniczają słodycze kg i nic a ja - jem zdrowo a waga w górę non stop:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Lina - ale ja mam to samo... niestety... jednym dane jest wpierniczanie wszystkiego i waga ledwo drgnie... a My puchniemy jak te baloniki;] no co zrobic? taka nasza natura i uroda. Nie obżeramy sie , nie objadamy slodyczami...co wiecej mozesz zrobic? No nic... Nie rpzyczyniasz sie obżarstwem do wzrozsu wagi wiec sie nie wkurzaj;p... Ja wiem,z e przes nerwy czlowiek moze schudnać,a le chyba w ciąży nerwy wskazane nie są, co?:) po rozwiązaniu jak przyjdzie na to pora to sie wezmiemy za siebie i bedziemy wzajemnie w tyłki kopały. Teraz ciesz się ciążą i pomyśl, ze niebawem zobaczysz malucha...
Po za tym...ekheeeem!!! nie kazdy moze byc wiarygodnym Gwiazdorem na Święta Bożego Narodzenia, no nie?:D a My tak:D - przebierzemy sie w stroje Gwiazdora i zrobimy zdjecia - mowie Ci jaka pamiątka bedzie. :D

Do góry