reklama
Perelandra
Fanka BB :)
tydzień 24 waga prawie 76,5 kg (+ 7,5 kg prawie) brzusio - 111 cm
nie podoba mi się waga
nie podoba mi się waga
kamilaedi
bedziemy sie martwic waga w kwietniu a teraz niema sie co martwic;-)
Perelandra
Perelandra - nie jest zle z ta wagą. ;-)))) [wnie nie utyjesz wiecej niz 20 w calej ciazy u mnie jest +10/11;] - tak na pocieszenie;p
Manta problem polega na tym, że wystartowałam z nadwagą... wiec i tak mam do zrzucenia jakieś 7 kg + to co w ciąży... gdybym zaczęła tak jak niektóre dziewczyny od 51 kg, to bym się bardzo nie przejęła
MantaZG
Lina - ja tez tak tyje... ani sie nie obzeram specjalnie, ani nic takiego... chyba taka moja (nie)uroda z resztą u nas wszystkie baby tak tyły w rodzinie zawsze z tego co mi matenka opowiadała jak jej się rozpłakałam wczoraj i zaliłam,z e nie moge sie pogodzic z tak szybkim wzrostem wagi - chwilowe , hormony
Perelandra - ktora by nie chciala od 51 startowac... ja chwile przed ciąża przytyłam 7-8 kg;]... plus to co teraz (10/11) plus to co dojdzie...a dycha dojdzie mi bankowo;] ... urodzimy... i cudem zrzucimy wspolnymi silami, mowie wam ;]
Perelandra - ktora by nie chciala od 51 startowac... ja chwile przed ciąża przytyłam 7-8 kg;]... plus to co teraz (10/11) plus to co dojdzie...a dycha dojdzie mi bankowo;] ... urodzimy... i cudem zrzucimy wspolnymi silami, mowie wam ;]
Ostatnia edycja:
reklama
MantaZG
Lina - ale ja mam to samo... niestety... jednym dane jest wpierniczanie wszystkiego i waga ledwo drgnie... a My puchniemy jak te baloniki;] no co zrobic? taka nasza natura i uroda. Nie obżeramy sie , nie objadamy slodyczami...co wiecej mozesz zrobic? No nic... Nie rpzyczyniasz sie obżarstwem do wzrozsu wagi wiec sie nie wkurzaj;p... Ja wiem,z e przes nerwy czlowiek moze schudnać,a le chyba w ciąży nerwy wskazane nie są, co? po rozwiązaniu jak przyjdzie na to pora to sie wezmiemy za siebie i bedziemy wzajemnie w tyłki kopały. Teraz ciesz się ciążą i pomyśl, ze niebawem zobaczysz malucha...
Po za tym...ekheeeem!!! nie kazdy moze byc wiarygodnym Gwiazdorem na Święta Bożego Narodzenia, no nie? a My tak - przebierzemy sie w stroje Gwiazdora i zrobimy zdjecia - mowie Ci jaka pamiątka bedzie.
Po za tym...ekheeeem!!! nie kazdy moze byc wiarygodnym Gwiazdorem na Święta Bożego Narodzenia, no nie? a My tak - przebierzemy sie w stroje Gwiazdora i zrobimy zdjecia - mowie Ci jaka pamiątka bedzie.