reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Celibacik..

ja nie wiem dziewczyny co ze mna jest nie tak.Jestem szczupla,nie chuda i nigdy sie nie odchudzalam.Nie mam nic przeciwko ludziom otylym,ale sama siebie nie moge wyobrazic ze przytyje min 10kg !! Uwielbiam sport,lubie miec ladna sylwetke,a ciaza to wszystko zmieni :szok: Nie chce byc zalezna od meza np przy wiazaniu butow czy prosic o pomoc zebym mogla sie podniesc z lozka.Dla mnie to wszytko nie jest sexy.Poza tym mam wrazenie ze bede sie wstydzic wlasnego meza!! a to juz nie jest normalne :baffled:
KINDZIA, przytyć 10 kilo w ciązy to wcale nie jest dużo - pamiętaj, że waży dziecko, wody płodowe i takie tam. Wcale nie jest powiedziane, że te kilogramy wejdą Ci w biodra czy gdzieś tam jeszcze. Ja przed ciążą nosiłam rozmiar 36, w ciąży przytyłam 17 kilo, ale wcale nie uważałam, że jakoś źle wyglądam. Po urodzeniu dziecka waga szybko mi spadała (na początku), tylko utuczyłam się potem jak karmiłam cycem, bo byłam wtedy wiecznie głodna i żarłam, co podeszło:-(. Ale teraz mam znów rozmiar38, po ciąży została mi trochę bardziej kobieca sylwetka ( a nie te chłopięco - proste biodra jak wcześniej) .
Poza tym w ciąży będąc nie czułam się od nikogo zależna, miałam naprawdę spory brzuch, u mnie ciążę było widac dość wcześnie - ale nigdy nie miałam problemów z zawiązaniem butów, pomalowaniem paznokci u nóg czy czymś takim. Wydaje mi się, że jeśli jesteś wysportowana, to tym bardziej nie będziesz mieć takich problemów.
Co do zdjęć w necie - nie podobają Ci się, bo oglądasz je ze złym nastawieniem. Patrzysz tylko na to, jakie mają wielkie brzuszyska, ale takie zdjęcia rzadko oddają istotę całości, że się tak wyrażę. Kobieta w ciąży piękna jest i basta. Jak zajdziesz to się sama przekonasz:-).

pozdrawiam
nikita

reklama
Kindzia rozumiem, ze masz jakies tam swoje poczucie piekna i estetyki, ale dzieki bogu, ze nie wszsyscy uwazaja, ze tylko plaskie brzuszki i szczupla badz chuda sylwetka sa sexi.
Moj brzuch z plaskim nic wspolnego nie ma, ale potrafie czuc sie sexi i jakos mam fajnego faceta od 5 lat, ktoremu sie podobam.

Moze dlatego ze nie jestem taka idealna nie boje sie , ze ciaza mnie zeszpeci :-)

Heja dziewczyny!!! A co to takiego celibat? hihi u nas jest ok!!!Tez sie balam ze nie bede sie podobala mezulkowi ale jest calkiem inaczej.On jest zachwycony bo mam ladny duzy jedrny biust , a predzej nie bylo sie czym pochwalic ot takie nijakie ,rozmiar B ;O) Jestem w 17 tygodniu no i jak narazie nie mam duzego brzuszka wiec i moze dlatego zadnych oporow.Mam nadzieje ze zostanie goraco w naszej sypialni jeszcze dlugo dlugo. Nie przesadzajcie!!!Panowie mimo tego ze ogladaja sie za super szczuplymi laskami uwielbiaja kraglosci swoich ukochanych.Marsz do sypialni !!!

hej dziewczyny :) nigdy nie bylam chuda,przez ostatnie 2 lata przytylam 20kg.tak po prostu,od zlego zarcia.teraz jestem w ciazy i jeszcze przyryje.na szczescie moje kochanie uwielbia moja duuuza pupe,bo przynajmniej zawsze ja znajdzie :D tyle,ze ja mam zmniejszona ochote na sex.moze za pate tygodni to sie zmieni-barrrdzo na to licze :D

czesc dziewczynki !!! sorki ze sie nie odezwalam przez caly tydzien ale w pracy duzo roboty blehhhh.Bardzo Wam dziekuje za wszystkie listy i te ze slowami krytyki tez :tak: W koncu to jest wymiana pogladow a nie podlizywanie sie.
Nikita moze i masz racje ze ogladam zdjecia i filmy ze zlym nastawieniem i tylko patrze "jakie one sa wielkie"(kobity) Przekonujecie mnie i przekonujecie i macie racje,tylko ze u mnie wyglada to tak;
Wy macie prawo do 20 kg ekstra,duzych tylkow(za przeproszeniem)i zwisajacego cyca(za drugim przeproszeniem) a ja nie ! i nie wiem czemu NIE :no:

Kindzia,na wszystk przyjdzie czas,musisz po prostu dojrzec do decyzji o ciazy i tyle :) ja kiedys,jak bylam w szkole sredniej,bylam zagorzala zwolenniczka aborcji,bo kosciol akurat rozpetal batalie przeciw aborcji.wtedy uwazalam,ze jesli zajde w ciaze,to zaraz polece usunac na drugi dzien!a potem dojrzalam,wydoroslalam i przemyslalam pare spraw,ze to wcale nie jest takie madre,poza tym jesli to bedzie dziecko z facetem,ktorego kocham,to czemu mam usuwac?jaki tego cel?po prostu musialam dojrzec.widocznie Ty masz podobnie,tyle ze nie z aborcja,a z ciaza i wygladem.

BETKA ja juz nie jestem taka malolata jak Ci sie wydaje.Prawie trzydziecha na karku rowniez mam wspanialego meza,staramy sie o dzidzie i co??? Nie umiem sobie z tym dac rady.Skad to sie bierze?

Kindzia wyluzuj my wzucilismy 13kg brzuszek jest sporawy a buty wiaze sobie sama z seksem to tak ze to facet bardziej sie chyab zawsze boi zazwyczaj w ciazy zaawansowanejk ale mozna pomodz sobie samemu nie zapominaj.... a to bezpieczne nie krepujace...hihihihiui a czy chcialabys nam moze powiedziec ze jestes w ciazy??:-)

czesc LUCY nie nie jestem w ciazy.Wlasnie dostalam przedwczesna @ o cale 8 dni!! Widzialam Twoje zdjecia,podobaja mi sie,bardzo ladnie na nich wygladasz :tak: tyle ze ja siebie takiej nie moge wyobrazic.Bede sie wstydzila sama siebie :no: :(

reklama
To może ja też podziele sie swoim problemem.:-D
Może źle powiedziałam swoim... raczej mojego męza.
Mój synek jest już dośc duży a ja od czasu porodu jakoś nie odczuwam potrzeby bzykania się z mężem. Ogólnie faceci mnie nie kręcą. Sytuacja o 180 stopni odmienna niz przed ciążą.
W ciąży dużo nie przytyłam, ale jak razem bylismy to miałam wrażenie że on nie może na nie patrzeć i robi to z zamkniętymi oczami, czego wcześniej nie robił. Potem były jakieś problemy z sms-ami do jakiś babek i w ogóle. Zraziłam się do niego, dwa razy leżałam w szpitalu i jego za wszystko winiłam.

Teraz nie został mi ani slad po kilogramach nabranych w ciąży.
Nosze rozmiar mniejszy niż sprzed ciąży.
Ale na noc zakładam wielkie gacie do spania i skarpety, żeby tylko nic ode mnie nie chciał. Zdarza się ze nie uda mi się uniknąć, a wtedy on ma do mnie pretensje że wcześniej się tak nie zachowywałam, że wykazywałam inicjatywę i w ogóle. Ale wcześniej to on też był inny.

Nie wiem teraz czy ma się czuć winna, czy to źle czy dobrze.
Najlepsze jest to że od stycznia wyjeżdżam na kilka miesięcy do pracy a co wtedy będzie??
O siebie się nie martwię:-)
Słyszałyście że jak przez sześć tygodni facet nie dostanie to jak pójdzie na lewo to podobno nie grzech. Żartowałam :-D

A tak w ogóle to czytałam, że kobiecie nie jest potrzebne bzykanie, a facet musi żeby zachować zdrowie.
Ciekawe kto ten artykuł pisał.:dull:

Do góry