nikita33
Fan(ka)
KINDZIA, przytyć 10 kilo w ciązy to wcale nie jest dużo - pamiętaj, że waży dziecko, wody płodowe i takie tam. Wcale nie jest powiedziane, że te kilogramy wejdą Ci w biodra czy gdzieś tam jeszcze. Ja przed ciążą nosiłam rozmiar 36, w ciąży przytyłam 17 kilo, ale wcale nie uważałam, że jakoś źle wyglądam. Po urodzeniu dziecka waga szybko mi spadała (na początku), tylko utuczyłam się potem jak karmiłam cycem, bo byłam wtedy wiecznie głodna i żarłam, co podeszło:-(. Ale teraz mam znów rozmiar38, po ciąży została mi trochę bardziej kobieca sylwetka ( a nie te chłopięco - proste biodra jak wcześniej) .ja nie wiem dziewczyny co ze mna jest nie tak.Jestem szczupla,nie chuda i nigdy sie nie odchudzalam.Nie mam nic przeciwko ludziom otylym,ale sama siebie nie moge wyobrazic ze przytyje min 10kg !! Uwielbiam sport,lubie miec ladna sylwetke,a ciaza to wszystko zmieni Nie chce byc zalezna od meza np przy wiazaniu butow czy prosic o pomoc zebym mogla sie podniesc z lozka.Dla mnie to wszytko nie jest sexy.Poza tym mam wrazenie ze bede sie wstydzic wlasnego meza!! a to juz nie jest normalne
Poza tym w ciąży będąc nie czułam się od nikogo zależna, miałam naprawdę spory brzuch, u mnie ciążę było widac dość wcześnie - ale nigdy nie miałam problemów z zawiązaniem butów, pomalowaniem paznokci u nóg czy czymś takim. Wydaje mi się, że jeśli jesteś wysportowana, to tym bardziej nie będziesz mieć takich problemów.
Co do zdjęć w necie - nie podobają Ci się, bo oglądasz je ze złym nastawieniem. Patrzysz tylko na to, jakie mają wielkie brzuszyska, ale takie zdjęcia rzadko oddają istotę całości, że się tak wyrażę. Kobieta w ciąży piękna jest i basta. Jak zajdziesz to się sama przekonasz:-).
pozdrawiam
nikita