juz teraz jestem spokojna,jak wiem ze nie jest zlamany;-).dobrze,z ebylam z nim wczoraj bo dzisiaj pada..mojemu opuchlizna schodzila po tygodniu ;-)
wiec sie nie stresuj.
reklama
E
Ewcia81
Gość
hejka
madlen dobrze,ze palec nie złamany..
Becia u mnie po imprezie niesmak temate rodziny,matka mojego P jest dla mnie nienormlana...byla masakra i tyle..szkoda gadac..
u mnie dzisiaj ładnie...ja w domu
Matusia mam,a chyba wieczorem siora podrzuci swojego,,bo razem to chociaz sie nie nudza..
madlen dobrze,ze palec nie złamany..
Becia u mnie po imprezie niesmak temate rodziny,matka mojego P jest dla mnie nienormlana...byla masakra i tyle..szkoda gadac..
u mnie dzisiaj ładnie...ja w domu
Matusia mam,a chyba wieczorem siora podrzuci swojego,,bo razem to chociaz sie nie nudza..
hej
a moj młodszy dzis w nocy spał byle jak......
co chwile sie przebudzał.....
o 7-00 wyrzucilam wszystkich z łóżka.....
starszy obudzil sie z czerwonymi oczami i juz myslałam, nooooo super pewnie spojówki.... ale on wczoraj siedzial caly dzien na kompie i gral z kumplem na serwerze w gre.... dostał pouczenie idzis tylko posiedzi godzine....
a my po obiadku pojdziemy do sklepu i na spacer czyli zaliczymy 2 w 1.....
a moj młodszy dzis w nocy spał byle jak......
co chwile sie przebudzał.....
o 7-00 wyrzucilam wszystkich z łóżka.....
starszy obudzil sie z czerwonymi oczami i juz myslałam, nooooo super pewnie spojówki.... ale on wczoraj siedzial caly dzien na kompie i gral z kumplem na serwerze w gre.... dostał pouczenie idzis tylko posiedzi godzine....
a my po obiadku pojdziemy do sklepu i na spacer czyli zaliczymy 2 w 1.....
E
Ewcia81
Gość
Becia to ile on grał,ze dzisiaj ma oczy czerwone??
Becia to ile on grał,ze dzisiaj ma oczy czerwone??
kilka godzin....
moje tez lubia grac,ale ja to im ograniczam..jest placz,a ja jestem zla mama,ale nie ma zmiluj..teraz i tak siedza wiecej w grach,bo sa wakacje,ale jak jest szkola,to gry maja tylko na weekend.
jeszcze miesiac,niecaly i znowu sie zacznie,a moja cora juz bedzie w 6kl,ostatni rok luzniejszej nauki..
jeszcze miesiac,niecaly i znowu sie zacznie,a moja cora juz bedzie w 6kl,ostatni rok luzniejszej nauki..
E
Ewcia81
Gość
moj do 1 klasy idzie...hyh..u mnie sie dopiero zacznie...
reklama
E
Ewcia81
Gość
madlen to naprawde bardzo szybo sie zaczyna..,masakra....