reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Byłe słomiane wdowy

Hej dziewczyny, pisałam na Słomianych Wdowach ale tam chyba się już nikt nie pokazuje ;-) chciałam zapytać czy Wasi mężowie jak wyjechali też byli o Was bardzo zazdrośni? Bo ja już nie mogę wyrobić.... jak nie odpiszę na smsa w ciągu kilku minut to już prawie że afera/obraza/oskarżenia. Każdy mi mówi że to chore, ale ja próbuję go zrozumieć...

Ostatnio trochę nakrzyczałam i jest spokój...

reklama
Dziunka ,moj nie byl az tak zazdrosny,zeby robic mi awanture,ze na sms nie odpisalam.wiedzial,ze przy dzieciakach mam rece pelne roboty,na imprezy tez nie latalam,bo jak z dziecmi,,,to bardziej ja bylam zazdrosna..byly dni,ze sie klocilismy,nawet na odleglosc,ale mysle,ze to bylo spowodowane tym,ze oboje tesknilismy..albo brak zajec powoduje glupie mysli..pogadaj z mezem i dowiedz sie,o co mu tak naprawde chodzi...

Hej dziewczyny, pisałam na Słomianych Wdowach ale tam chyba się już nikt nie pokazuje ;-) chciałam zapytać czy Wasi mężowie jak wyjechali też byli o Was bardzo zazdrośni? Bo ja już nie mogę wyrobić.... jak nie odpiszę na smsa w ciągu kilku minut to już prawie że afera/obraza/oskarżenia. Każdy mi mówi że to chore, ale ja próbuję go zrozumieć...

Ostatnio trochę nakrzyczałam i jest spokój...
mojemu to palma biła na glace ze hej ;-)

u nas upalu nie ma,ale jest duszno..spac w nocy nie moglam,4 nad ranem,a ja jeszcze rzucalam sie w lozku,kusilam po mieszkaniu..nie wiem,co mi bylo..a dzisiaj ledwo widze na oczy
ide zrobic sobie druga kawe,moze wkoncu sie obudze
milego dnia !

reklama
Ewciu,madlen my tu troche jak na gg.....;-)

u nas dzis pada deszczyk i cale szczescie, ale jest cieplo 20C ;-)
bylismy na zakupach, chlopcy pobiegali a teraz sie bawia/kłócą

Do góry