reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Byłe słomiane wdowy

reklama
hej

a u nas fajnie- troszku slonka i chmurek.
młodszy śpi a starszy pojechał z S do centrum miasta, załatwic dwie sprawy ;-)
A o 13-00 przyjedzie do nas operator BT i zamontuje nam stacjonarny necik, bo teraz to na paluch i nie moge dzwonic na skypa bo blokada, sciagac filmow , muzyki, niektore stronki sa zablokowane, nawet na trójmiescie nie moge dac ogloszenia tzn. moge ale bez zdjec a to mnie nie urzadza.

Ewciu,madlen my tu troche jak na gg.....;-)
:-D:-D:-D
u nas niby slonca nie ma,ale jest duchota..dzisiaj juz troche lepiej,ale wczoraj to nie szlo wyrobic..caly dzien zasypialam,dopiero jak popoludniu zaczelo lac,to ja sie obudzilam :tak:
meza wczoraj mialam w domu i tak jakos dzionek zlecial,jeszcze pare dni i bede go miala do konca sierpnia,bo zaczyna urlop .mamy zamiar w tym czasie troche pojezdzic,bo nim sie obejrzymy bedzie koniec wakacji,wiec niech te dzieciaki cos z tego wolnego maja,a tak samej to nie chce mi sie jezdzic..

heja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurcze od 9-00 robilam i dopiero skonczylam....:-D:-D:-D
stara sie chyba robie....:baffled::baffled::baffled:
dzis siedzimy w domu bo troszke pada....:tak:
ale mi to pasi, bo wczoraj sie nałaziłam ze hej....:-D:-D:-D

nioooo i mam stacjonarnego neta, wiec se smigam tu i siam.....:-D

nioooo i mam stacjonarnego neta, wiec se smigam tu i siam.....:-D
no i super !,my mamy stacjonarny,ale podloczony przez ruter..duzo wygodniej,bo moge sobie z lapkiem biegac po calej chalupce..czasami jak gotuje obiad w kuchni,to rozmawiam w tym czasie z psiapsiola na skype..wtedy nawet gotowanie wydaje sie duzo przyjemniejsze:-D,bo ja tak w kuchni to niebardzo sie czuje:zawstydzona/y:
milej niedzieli:-)

hej

madlen my mamy poki co tylko stacjonarny, bo lapik szlag trafil a mowia ze hp to najlepsze kompiki- ze sie nie psuja.....:baffled::baffled::baffled: naprawa w pl to koszt 900zl wiec odpuscilam bo w uk za 270f juz widzialam fajne ale nie pamietam jakiej firmy....:-D pewnie w grudniu maz kupi, bo oskar duzo siedzi na kompie i w domu jest walka- kto pierwszy.....:-D:-D:-D zreszta stacjonarny byl kupiony dla niego a nie dla nas....:-D:-D:-D

Ewcia..... balujesz....:-D

A my dzis doma....:tak: S w pracy do 20-00 , wtorek ma wolne- mam nadzieje ze do wtorku dojdzie kabel i komp pojdzie do pokoju oskara bo ja nie lubie kompów i tv w sypialni....;-) a we wtorek S ma wolne i wszystko by zrobil jak trzeba....:tak: bo potem ma wplne za 5-6 dni...:-p

Becia w currys masz teraz fajne promocje,wejdz sobie na ich strone i zobacz,my mamy dell i jak na razie nie moge na niego narzekac.
Ewcia jak po imprezie?
wczoraj moje dzieci mialy mala wojne,cora kopnela syna w palec i dzisiaj rano,jak wstal patrze,a on ma ten paluch troche jakby napuchniety i lekko fioletowy..jak nie urok to s...,jak mu do jutra nie minie,to bede musiala leciec do lekarza,zeby obejrzal.mam nadzieje,ze to ci powaznego...

madlen palec moze byc obity, oskar tak mial 2 tyg temu....ten srodkowy, najbardziej siny w zgieciach.
usztywnij go bandazem i jakims np.patykiem. przez 3-4 dni moze bolec, potem bedzie juz ok....;-) no chyba ze cos powazniejszego ale mysle ze jest obity.
co do lapów to my raczej na grudzien, bo teraz musimy jeszcze kupic komode do salonu i stoł plus 4 krzesła ;-)
no i we wrzesniu S kupuje auto.
a w pazdz/listopad ja lece do pl- chce wynajac nasze mieszkanko w pl, bo sa spore koszty utrzymania wiec niech zarabia na siebie.

u nas dzis pada ;-)

bylam z mlodym w szpitalu,bo nie wytrzymalam..zlamanay na szczescie nie jest,robili mu przeswietlenie,ale mocno wybity.lekarz zakleil 2 palce (ten chory i obok) plastrem i powiedzial,zeby reka za bardzo nie ruszal.ale jak dlugo bedzie opuchniety to nie mam bladego pojecia,ale grunt,ze nie jest zlamany.
na swieta tez sa tutaj zawsze promocje,takze mysle,ze znajdziecie cos fajnego w rozsadnej cenie.
ide wstawic ziemniaki,bo juz glodna jestem,jeszcze nic od rana nie jadlam,az mnie zsiee.

reklama
Do góry