E
Ewcia81
Gość
Dzien doberek
Ja dzisiaj jade do siostry..pogoda pod psem...
MIlego dniaa
Ja dzisiaj jade do siostry..pogoda pod psem...
MIlego dniaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie bylo rozowo, kryzys trwał kilkanascie miesiecy ale pomału wychodzimy na prostą ;-)milego dnia Ewcia ;-)
Beata 8 lat ,to kawal czasu..,pewnie latwo wam nie jest..my nie mieslismy tak dlugiej rozlaki,a i tak bylo ciezko zyc razem..najwazniejsze,ze chcecie byc ze soba..bo po tak dlugiej przerwie,czesto ludzie sie rozchodza..a wy jednak jestescie razem i dobrze..;-)
bo jak jestescie sami,to was to zbliza do siebie..,tak bylo w naszym przypadku..moglismy liczyc tylko na siebie,jak bylo mi zle,to jedyna osoba z jaka moglam pogadac,byl moj maz...a ja sie ciesze ze jestem tu sama tzn. bez znajomych bo w pl mialam ich serdecznie dosyc ;-)
bo jak jestescie sami,to was to zbliza do siebie..,tak bylo w naszym przypadku..moglismy liczyc tylko na siebie,jak bylo mi zle,to jedyna osoba z jaka moglam pogadac,byl moj maz...
najwazniejsze,to razem robic jak najwiecej rzeczy wspolnie,duzo ze soba rozmawiac,a wszystko sie ulozy..tylko czasami potrzeba czasu