reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Byłe słomiane wdowy

Beata ty to wszystko sama robisz ?? :szok:..zdolna jestes :tak:
u nas pogoda tez do bani..na wiosne to trza troche poczekac ,a kiedy jedziesz do pl ?
Hana brzuch juz troche jest...no ale ja przed ta ciaza plaska nie bylam :zawstydzona/y::-D..
jedyne pocieszenie dla mnie takie,ze po porodzie jak bylam na przyspieszonych obrotach,to waga szybko w dol leciala :tak:,wiec teraz mam nadzieje,bedzie tak samo ;-)
jutro mam swoja pierwsza wizyte...wkoncu sie doczekalam...i ciesze sie,ze nie musialam czekac do 12tc ,uffff..mam nadzieje,ze wsio bedzie dobrze ;-),trzymajcie kciuki ;-)

reklama
madlen no sama seee tak robie....;-)
dziki za komplementy, mozesz zostawiac komentarze na blogu- wtedy blog zyje....:-D
mialam robic komplet dla szwagierki chustecznik i skrzynke dla jej syna- ale zaczela wydziwiac i wkurzylam sie- powiedzialam ze nie robie bo mam malo czasu....:no:
a chcialam zrobic niebieskie schabby chic i napis- skarby antosia.
a niech sie paluje baba jedna....:cool:

Beata najgorzej jak ludzie wymyslaja...tak nie,moze tak..achhh tez bym nie robila
a ty naprawde zdolna jestes ;-)
w srode mialam pierwsza wizyte..wsio Ok,serdusio bije a to najwazniejsze..ale ciaza jest mniejsza niz myslalam,bo moje cykle sa dlugie..nastepna wizyta na koniec m-ca..,mocz tez OK,a co zkrwia to dowiem sie na wizycie
3majcie kicuki :tak:

Beata najgorzej jak ludzie wymyslaja...tak nie,moze tak..achhh tez bym nie robila
a ty naprawde zdolna jestes ;-)
w srode mialam pierwsza wizyte..wsio Ok,serdusio bije a to najwazniejsze..ale ciaza jest mniejsza niz myslalam,bo moje cykle sa dlugie..nastepna wizyta na koniec m-ca..,mocz tez OK,a co zkrwia to dowiem sie na wizycie
3majcie kicuki :tak:
Trzymam kciuki i pisz nam co u was

hejka,
niestety znowu mam konflikt :-(..mam nadzieje,ze to moje Malenstwo jest silne i wsio bedzie dobrze :tak:
za tydzien kolejna wizyta to dowiem sie szczegoly..boje sie,ale musze wierzyc,ze bedzie dobrze..innego wyjscia nie mam.

a co u was ??

hejka,
niestety znowu mam konflikt :-(..mam nadzieje,ze to moje Malenstwo jest silne i wsio bedzie dobrze :tak:
za tydzien kolejna wizyta to dowiem sie szczegoly..boje sie,ale musze wierzyc,ze bedzie dobrze..innego wyjscia nie mam.

a co u was ??
to napisz nam co ci powiedzieli- ok.

u mnie jakos leci- pikna pogoda wiec korzystamy, 31 maja lece do pl....;-)

co tam u was byłe słomianki? układa się wam? My się nadal borykamy z kryzysami w związku. Mąż ma ostatnio parcie na drugie dziecko, zawzięcie twierdzi że nam to pomoże (czyt. w jego mysleniu z 2ką od niego nie odejdę).

co tam u was byłe słomianki? układa się wam? My się nadal borykamy z kryzysami w związku. Mąż ma ostatnio parcie na drugie dziecko, zawzięcie twierdzi że nam to pomoże (czyt. w jego mysleniu z 2ką od niego nie odejdę).
eeeee ten Twoj maz ma smieszne podejsie.....:baffled:
czyli caly czas u Was nieciekawie????
szkoda, bo myslalam ze moze sie ulozylo.
a jestes nadal w uk???? czy slomiankujesz?????

hej dziewczyny ,

ja słomianą wdową NIE jestem juz od lipca . U nas problemy związkowe które się pojawiały nagle minęły , jak się okazało wszystko było spowodowane rozłąką . Lenka zadowolona że ma tatusia na co dzień .
Ja przez pierwsze 2 tyg ciągle darłam się o męża i chodziłam spięta :-D Ale szybko się przyzwyczaiłam że mam już go na co dzień ;-)

pozdrawiam

reklama
Do góry