reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Byłe słomiane wdowy

Beata ty to wszystko sama robisz ?? :szok:..zdolna jestes :tak:
u nas pogoda tez do bani..na wiosne to trza troche poczekac ,a kiedy jedziesz do pl ?
Hana brzuch juz troche jest...no ale ja przed ta ciaza plaska nie bylam :zawstydzona/y::-D..
jedyne pocieszenie dla mnie takie,ze po porodzie jak bylam na przyspieszonych obrotach,to waga szybko w dol leciala :tak:,wiec teraz mam nadzieje,bedzie tak samo ;-)
jutro mam swoja pierwsza wizyte...wkoncu sie doczekalam...i ciesze sie,ze nie musialam czekac do 12tc ,uffff..mam nadzieje,ze wsio bedzie dobrze ;-),trzymajcie kciuki ;-)

reklama
madlen no sama seee tak robie....;-)
dziki za komplementy, mozesz zostawiac komentarze na blogu- wtedy blog zyje....:-D
mialam robic komplet dla szwagierki chustecznik i skrzynke dla jej syna- ale zaczela wydziwiac i wkurzylam sie- powiedzialam ze nie robie bo mam malo czasu....:no:
a chcialam zrobic niebieskie schabby chic i napis- skarby antosia.
a niech sie paluje baba jedna....:cool:

Beata najgorzej jak ludzie wymyslaja...tak nie,moze tak..achhh tez bym nie robila
a ty naprawde zdolna jestes ;-)
w srode mialam pierwsza wizyte..wsio Ok,serdusio bije a to najwazniejsze..ale ciaza jest mniejsza niz myslalam,bo moje cykle sa dlugie..nastepna wizyta na koniec m-ca..,mocz tez OK,a co zkrwia to dowiem sie na wizycie
3majcie kicuki :tak:

Beata najgorzej jak ludzie wymyslaja...tak nie,moze tak..achhh tez bym nie robila
a ty naprawde zdolna jestes ;-)
w srode mialam pierwsza wizyte..wsio Ok,serdusio bije a to najwazniejsze..ale ciaza jest mniejsza niz myslalam,bo moje cykle sa dlugie..nastepna wizyta na koniec m-ca..,mocz tez OK,a co zkrwia to dowiem sie na wizycie
3majcie kicuki :tak:
Trzymam kciuki i pisz nam co u was

hejka,
niestety znowu mam konflikt :-(..mam nadzieje,ze to moje Malenstwo jest silne i wsio bedzie dobrze :tak:
za tydzien kolejna wizyta to dowiem sie szczegoly..boje sie,ale musze wierzyc,ze bedzie dobrze..innego wyjscia nie mam.

a co u was ??

hejka,
niestety znowu mam konflikt :-(..mam nadzieje,ze to moje Malenstwo jest silne i wsio bedzie dobrze :tak:
za tydzien kolejna wizyta to dowiem sie szczegoly..boje sie,ale musze wierzyc,ze bedzie dobrze..innego wyjscia nie mam.

a co u was ??
to napisz nam co ci powiedzieli- ok.

u mnie jakos leci- pikna pogoda wiec korzystamy, 31 maja lece do pl....;-)

co tam u was byłe słomianki? układa się wam? My się nadal borykamy z kryzysami w związku. Mąż ma ostatnio parcie na drugie dziecko, zawzięcie twierdzi że nam to pomoże (czyt. w jego mysleniu z 2ką od niego nie odejdę).

co tam u was byłe słomianki? układa się wam? My się nadal borykamy z kryzysami w związku. Mąż ma ostatnio parcie na drugie dziecko, zawzięcie twierdzi że nam to pomoże (czyt. w jego mysleniu z 2ką od niego nie odejdę).
eeeee ten Twoj maz ma smieszne podejsie.....:baffled:
czyli caly czas u Was nieciekawie????
szkoda, bo myslalam ze moze sie ulozylo.
a jestes nadal w uk???? czy slomiankujesz?????

hej dziewczyny ,

ja słomianą wdową NIE jestem juz od lipca . U nas problemy związkowe które się pojawiały nagle minęły , jak się okazało wszystko było spowodowane rozłąką . Lenka zadowolona że ma tatusia na co dzień .
Ja przez pierwsze 2 tyg ciągle darłam się o męża i chodziłam spięta :-D Ale szybko się przyzwyczaiłam że mam już go na co dzień ;-)

pozdrawiam

reklama
Do góry