reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

Kasiulka, Michasia jak była pierwsze dni w przedszkolu to tez płakała, ale potem jej przeszło i juz chętnie chodziła..
A mówiłam, trzeba było prasowac wczoraj hehe ja mam poprasowane:):)

reklama
Paulinka do przedszkola poszła bez płaczu. Troszkę rano się buntowała, ale ja ją umiem przekonać. Przez 2 dni tylko do 12 ją zostawiałam. W poniedziałek już pełny etat. Mam nadzieję że dalej też będzie tak dobrze.
Kasia jak Majeczka miał problemy z brzuszkiem to ograniczyłam bardzo mocno moją skromną dietę i powiem ci że żadnych efektów nie było. Brzuszek nadal ją bolał. Poszłam więc w drugą stronę i dietę rozszerzyłam i małej się zdecydowanie polepszyło. Przestała mieć kolki, kupki robi codziennie i to bez żadnego wysiłku. Jem teraz więcej owoców, nawet śliwki.

witam
kksiulka mam nadzieję że mała szybko się zaklimatyzuje i wszystko będzie dobrze . na pocieszenie moja ma 6 i pochlipiwała w pierwszy dzień za to nie mogłam jej później z sali wyciągnąć do domu
elżbietko ;-)

a ja dziś mam taką furę prasowania że nie wiem kiedy zdążę

wisienko wyprawka szkolna w naszym kraju potrafi nieźle namieszać w budżecie domowym :wściekła/y:

miłego dnia życzę

Madzia no niestety,ale na razie nie kupowalismy książek. Na szczęście w szkole ma byc kiermasz uzywanych podręczników i na pewno będzie taniej. Jedno odpada a drugie wpada. Maciek znów powyrastał z jesiennych rzeczy i czekaja nas grubsze zakupy. Potem chrzciny i wesele znajomych. jak się uczepiły te wydatki to cisną i cisną:-D

Madzia no niestety,ale na razie nie kupowalismy książek. Na szczęście w szkole ma byc kiermasz uzywanych podręczników i na pewno będzie taniej. Jedno odpada a drugie wpada. Maciek znów powyrastał z jesiennych rzeczy i czekaja nas grubsze zakupy. Potem chrzciny i wesele znajomych. jak się uczepiły te wydatki to cisną i cisną:-D
:-D:-Doj tak

Kasiulko jak wlecisz to napisz mi prosze jesli byś była łaskawa jak to teraz z powrotem do pracy jakie mam prawa i czy i na ile muszą mnie zatrudnić. U mnie w firmie jakaś klęska aż się boję co to będzie i nie wiem czy juz pracy szukac czy jak.

Dobry wieczorek:-)
Jestem tu nowa mamy 3 wspaniałych dzieciaczków i staramy się o kolejne.Niestety jednego aniołeczka straciliśmy i trochę się boję.Ale mimo wszystko jestem pełna wiary i nadziei.

Zajrzałam, to wielu dniach nieobecności......
Co u Was Mamuśki? Jak dzieciaczki? Milenka śpi, na szczęście, ostatnie kilka dni budzi się tylko raz w nocy, a potem wstaje ok 7. Nawet mi pasuje, bo muszę wstać, żeby Majkę zaprowadzić do przedszkola, które moja starsza córcia uwieeeelbia.
Jak u Was z karmieniem? Przeszłyście już na butlę?

Wisieńka - dowiedziałaś się już coś, czy mam Ci co-nie-co napisać?

reklama
Do góry