reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

Hej Madziu heh synowa zyje teściowa tyż:laugh2: a jakos tak nie udzielam się bo u mnie zero nowości i nie wiem co pisać. Byłam dzis z małą na zakupach i kupiliśmy mamusi buty ha!:-p A jutro ostatnie latanie po mieście aby dopiąc wyprawki szkolne na ostatni guzik i witaj szkoło:crazy: znowu się zacznie masakra. Pózniej wstawie zdjecia małej i mojego M po remoncie;-)

reklama
jak się nic nie dzieje to też chcemy wiedziec :-Dno a mnie też jakieś nowe buty by się przydały
my już do przedszkola też wszystko mamy tylko zaprowadzić 1.09 towarzyszkę :)

kkasiulka, wisienka, corin, dodi , elżbieta , magia, iwonus i inne podwójne mamy przywołuję do porządku:)

dodi a mała idzie do zerówki przyszkolnej czy dalej do przedszkola. u nas sporo dzieci poszło do przyszkolnej ale dla nas ta opcja nie wchodzi w grę bo tylko od 8-13:00 a w przedszkolu opieka dłuższa , posiłki itd.

Michasia idzie do zerówki tam gdzie chodziła do przedszkola.. ale od 7 do 12.. jedzenie swoje musza nosić u nas.. nie ma opcji z posiłkami.. a szkoda, nie wiem jak ja będę wstawac tak wczesnie i chodzić z malutką.. och my tak lubimy pospać..

My przygotowani do przedszkola. Dziś byliśmy na zajęciach adaptacyjnych w przedszkolu. Jutro też są. Paulinka chce iść ale powtarza że będzie płakać i tęsknić. W tym roku jest możliwość oddania dziecka do przedszkola tylko na 5 godzin i za darmo, a na 9 godz to płatnie. Paulinka będzie w przedszkolu ok 8 godz. Zobaczymy co bedzie w czwartek.

Hello,

My nie mamy kapci!! :szok: Koniecznie muszę jutro kupić.....:tak: Wyprawki nie musiałam kupować, bo u nas jest składka i panie kupują wszystkim dzieciom jednakowe. Pomysł dobry, oby wypalił ;-)

Maja zasnęła dziś o 18 oglądając Dumbo.....:sorry2: Milenka poszła spać dopiero 30minut temu, przez ten brzuszek namęczyła się bidulka. Ale stwierdziłam, że lepiej jest jak Maja śpi gdy kąpię Milunię. Czyli Maja idzie spać o 19 a potem Mila.

Łeb mi zaraz pęknie

kkasiula jak dzisiaj samopoczucie ?
margerita czekamy na zdjęcia ;-)
najmłodszy już spi a przedszkolak rozwala mieszkanie .....pomocy :-D:-D

dzieki kkasiulka że przypomniałas o kapciach :cool:

reklama
Hello,

Madzia - dzięki, jako tako, aczkolwiek o tej godzinie po całym dniu to już ledwo patrzę na oczy. Jakiś taki bardzo intensywny dzień miałam. Spacery, plac zabaw, zakupy, kąpanie dziewczynek - w tym Majka miała mytą głowę, a ona ma bardzo długie włosy - a dziś w piaskownicy zachciało jej się sypać piaskiem........:confused2::eek::baffled::angry: Na dodatek jak Dodi, jestem sama - tak jak mówilam jeszcze w ciąży - ma małża nie mogę liczyć. Szkoda słów
Kapcie kupione? Nam się udało kupić fajne, sama będzie mogła je sobie założyć :tak::-)
Milenka dziś już lepiej, na szczęście........Ale Bobotic jeszcze jej podałam, tylko mniejszą dawkę.
Nie myślę już jasno.......do jutra Mamuśki

Do góry