reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

reklama
Tez zamierzałam do końca roku..ale jak bedzie to nie wiem, może się przedłuzy:):)

No Biancia dziś dostała ostatnia dawke antybiotyku, bo kaszelek ma i na oskrzelach jej siedział, pewnie złapala od Misi... Michasia zadowolona z zerowki, tylko wstawac jej się nie chce tak wcześnie:) ale dajemy radę,.. a jak twoje niunie?

No w koncu ktos to ożył:angry: pipki jedne :-p kkasiulka ja tez nadal karmie mała zdrowa ,pięknie spi ,oby tak dalej.

silene hej trzymam kciuki za następną dzidzie ;-) i zarazem podziwiam ,że nadal macie chęci.

Ostatnia edycja:
Jak miło ;-)
Mila dziwnie jakoś tak, ale po kąpieli absolutnie odmawia piersi. Nie mam pojęcia dlaczego, ale skoro tak chce, trudno, ściągam więc pokarm (dziś na jutro wieczór) i podaję jej butlę. A przez cały dzień pięknie je z piersi...Taki sobie kompromis wymyśliła. :-D:-D Ona mocno smoczkowa, więc nie wiem czy uda mi się do końca roku. No zobaczymy, każdy dzień to sukces, bo Maję skończyłam karmić właśnie w tym czasie, przed skończeniem 3 miesiąca.
Moje dziewczyny na szczęście zdrowe, choć Maja od 3 tygodni ma katar. Mila też miała, ale już jej przeszło.
Maja śpiewa mnóstwo piosenek, mówi wierszyki, powtarza co się nauczyli na angielskim...jest cudna. Zrobiłam jej testy, może jeść mleko - z czego niezmiernie się cieszymy, aż skakałyśmy z radości ;-) Milenka fantastyczna, śmieje się na potęgę, gaduła z niej malutka, 2 szczepienie zaliczone, waży 5700 i ma 61cm - Majunia wazyła i mierzyła tyle samo!

Kasiulka Witaj:-)
U nas cyc. Cyc jest dobry na wszystko - na smutki i radości:-D Chorowaliśmy już 2 razy. Na szczęście 2 dawka na rota i hexa zaliczona. Zostały pneumokoki. Łukaszek też uwielbia angielski. Powiedział, że mógłby chodzić codziennie:-D

witajcie kobitki :)
kkasiulka strasznie się cieszę że znalazłaś czas i chęci dla nas:tak:

dodi, margerita, wisienko - ;-)

reklama
Kkasiulka super ze wrocilas, myslalam ze juz tu nie zawitasz... Dobrze ze sie mylilam ;-)
Pochwal sie Milenka, pokaz zdjecie :-)

Ewa jest mocno cycusiowa, tez planowalam karmic do grudnia, ale juz teraz lenistwo przeze mnie przemawia i chyba pokarmimy sie do wiosny. Jakos nie chce mi sie latac w nocy i szykowac butli ;-)

Do góry