Dziewczyny,ja naprawdę rozumiem,ze każdy może mieć swoje zdanie…Ale mam wrażenie,ze są tu osoby,które ewidentnie czasami szukają dziury w całym. Piszą tylko po to,żeby sobie pisać,żeby dowalić innej osobie i żeby wyszło na ich. Mam wrażenie,ze robią to dla sportu. Miałam tu już kiedyś jedno konto,kiedy byłam w ciąży. Ale wpisy niektórych osób zamiast mi pomagać,tylko mnie dołowały. A przecież nie o to mi chodziło,w mojej trudnej sytuacji. Usunelam wtedy konto,bo nie otrzymałam wsparcia,na które liczyłam. A przynajmniej nie od wszystkich (bo przeczytałam wtedy również wiele pozytywnych,wspierających i pomocnych wpisow).
Kazdy może mieć odmienne zdanie,czasami może nie mieć wiedzy na jakiś temat albo w nerwach coś pokręcić. Po to przeciez zadaje na forum jakieś pytania…Bez przesady…przecież jestesmy tu,zeby się wzajemnie wspierać
Kazdy może mieć odmienne zdanie,czasami może nie mieć wiedzy na jakiś temat albo w nerwach coś pokręcić. Po to przeciez zadaje na forum jakieś pytania…Bez przesady…przecież jestesmy tu,zeby się wzajemnie wspierać