reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

reklama
Iwonuś - w poniedziałek idę na wizytę, do gabinetu i na dodatek strasznie późno, bo dopiero na 20...........:-( Ale jeśli mała sie nie obróci do tego czasu to na pewno w przyszłym tyg, 11-15.07 będę miała cc. Obstawiam środę, bo wtedy doktorek ma całodzienny dyżur w szpitalu

dodi - jestem przekonana, że ten weekend będzie należał do Ciebie! Na pewno się rozpakujesz :-)

Hop Hop maminki ;-) zyje któraś??

Czasami ledwo, ale już coraz lepiej. Choć w przyszłym tygodniu już zostaję bez pomocy, to może być znów ciężko...........
Nie wiem jak sobie poradzę z Majunia, z jej chęcią zabawy. Nie potrafi zabawić się sama, a Milenka różnie - czasem zje i śpi, a czasem wisi i sie chce przytulać...a może być jeszcze różnie. Od września przedszkole - oby wypaliło!!! Bez chorób, płaczu.....

Hej kochane.Żyć zyję ale dziś trochę jak zombi. Emilka nie spała pół nocy i strasznie marudna. Ciągle goście nas nawiedzają i to takie ciotki, ze nie wypada ich przepędzic bo jada do nas kilometry. I jeszcze teściowa w niedzielę na zepsucie humoru na tydzień.
Ogolnie sierpień męczący będzie... Zaczynam rozgladac się za wyprawka do szkoły dla Macka, ksiązki jeszcze nie podali ale ogólnie i tak ceny duzo wyższe niż przed rokiem a ksiązki do LO tez pewnie droższe niz gimnazjum. Do tego ciuchy jesienne bo młody wyrósł i buty i kasa znów poleci a jeszcze portfel po wyprawce Emilki nie wypoczał. Cóż nie wytrzymałam jednak i zamówiłam dziś firany makarony do Macka i Emilki...

kkasiulka wiem ze Ci ciężko ale dasz rade silna z Ciebie kobitka;-) uściskaj swoje skarby od cioci margerity hehe.
wisienko moja tez czasami pol nocy nie spi ,ciągnie sie przy cycku nie wiadomo czego chce dziś chyba tez będzie nieciekawie bo zamiast spać lezy i wierzga nóżkami:eek: Ja ksiązki dzieciom juz kupiłam...używki a co tam....teraz trzeba rozejrzeć sie za resztą masakra jak ta kasa idzie. Buziaki dla Emilci:rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Hop Hop maminki ;-) zyje któraś??
ja żyję
dziś mój mąż zabrał mnie na zakupy i co.....
NIC SOBIE NIE KUPIŁAM za to masę ubrań dla dzieci..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a obiecywałam sobie że nic im nie kupie ....ale nie wytzrymałam
wisienko nie zazdroszczę szkolnych wydatków chociaż przedszkolne też dają dobrze w kośc
kkasiulka u nas już ,,dzielenie się mamą trwa" no jakioś z dnia na dzień jest lepiej ale mała byłą nawet zazdrosna że mały jeździ w wózku to ją mąż też wpakował do gondoli..TEST na wytrwałość JEDO ZDANY:-D
ogólnie CRAZY HAUSE
margarita ;-)
witaj i nie gadaj bredni o mojej synowej...wierzga bo tak musi byc :-Dco będzie spac:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia ja juz tez obleciałam galerię i nie kupiłam sobie nic bo wszystko co mi się podoba nie zapina mi się na cyckach a większe wisi na ramionach:-):-DA spodni nie chciałam jeszcze bo chuuudnę i chuudnę a brzuch zostaje i czekam na jego ruchy:-D

Do góry