reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

Madzia ta Twoja synowa to sobie w kulki leci wykąpałam ją przed 19 i od tamtej pory mamy maraton tzn karmie ,odbija,zasypia na minute ....odwracam sie zeby sprawdzic czy spi a ta ma oczy jak 5zł:nerd: o i znowu ......

reklama
Madzia ta Twoja synowa to sobie w kulki leci wykąpałam ją przed 19 i od tamtej pory mamy maraton tzn karmie ,odbija,zasypia na minute ....odwracam sie zeby sprawdzic czy spi a ta ma oczy jak 5zł:nerd: o i znowu ......

co tam sen jak jest wiele ciekawych rzeczy do zrobienia :-D:-D( nie spać-zwiedzać)... za to zięciu już kima ;-)

No dziewczyny co do swojej figury to ja się w ogóle nie wypowiadam z jakies 20 kg trzeba pozegnać:szok: przed ciążą juz niezle dopakowałam.... zycie
Madzia słodkich snow.
wisienko tfu tfu oby ten maraton w koncu sie skonczył i niech nic na nas nie przechodzi heh chociaz juz nieraz nie spałam do 3 i jakos to było:confused2:

haha Madzia szalona kobieto....tak pić wolno ale mleko... wyobraz sobie ze to szampan.
My cholera nie mamy co tapetowac ale od poniedziałku zmieniamy podłogi..mrrrr:rofl2:będzie się działo;-)

margarita , wisienka jak zwał tak zwał -jeden tapetuje inny zmienia podłogi :-D:-D:-Dwszytskim chodzi o to samo
a my dziś wyprawiamy urodziny córci....o zgrozo ... szarańcza przedszkolaków nawiedzi nasze 45 m i się dopiero zacznie :-D
jak przeżyję to wieczorkiem się odezwę :-)

edita
tak mi wpadło teraz do głowy a mój mąż ,,dmuchał " balony :-D:-D:-D

reklama
Do góry