reklama
margerita126
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ...małż dojechał dziś o 8 rano nie lubie jak w nocy jedzie bo sie martwie wiec spałam jednym okiem. posiedzi z nami 2 tygodnie .Moje samopoczucie dzis lepsze tzn mdłosci i osłabnięc brak ale jakas przybita jestemjak nie urok to sraczka.Robie dzis ostatnie porządki ....pfff z tego wszystkiego az apetytu nie mam a obiecałam sobie ze dam czadu bo to ostatnie chwile na takie szaleństwa.
Wisieńka
Hej kobitki. Ja dalej staram się ruchem przyśpieszyć więc mało bywam na bb za to aktywnie spedzamy czas rodzinnie.
kasiulka mój idzie na urlop 9 lipca czyli w mój termin. Fajniebo jak nie urodzę do tego czasu to miał mi 11 cc robić
Madzia u nas tez fajnie ostatnio, wietrzyk i chłodno. Przestałam puchnąc odkąd upały się zmniejszyły :-)
Margaritta dobrze, ze małż dojechał zdrowo, a te nastroje to u mnie tez różne.
kasiulka mój idzie na urlop 9 lipca czyli w mój termin. Fajniebo jak nie urodzę do tego czasu to miał mi 11 cc robić
Madzia u nas tez fajnie ostatnio, wietrzyk i chłodno. Przestałam puchnąc odkąd upały się zmniejszyły :-)
Margaritta dobrze, ze małż dojechał zdrowo, a te nastroje to u mnie tez różne.
MADZIA
mama majuni i groszka
magraita ja tez dziwnie sie czuje nie mam apetytu . rano oczywiscie rozwolnienie i wymioty jednak zrzucam to na bark nerwów.
fajnie że już mąż w domku . ja dzis tez wariacja zakupowa . w poniedziałek bedzie już tesciowa to chociaż z głodu rodzinka nie umrze .jakoś to będzie . już bym chciała żeby był poniedziałek - nie znoszę czekać no i strasznie się boję
wisienko i tak trzeba bo można zwariować .
może przed wyjazdem na urlop niech gin przygotuje ci niezbędne dokumenty do cc.
będziesz spokojna .
fajnie że już mąż w domku . ja dzis tez wariacja zakupowa . w poniedziałek bedzie już tesciowa to chociaż z głodu rodzinka nie umrze .jakoś to będzie . już bym chciała żeby był poniedziałek - nie znoszę czekać no i strasznie się boję
wisienko i tak trzeba bo można zwariować .
może przed wyjazdem na urlop niech gin przygotuje ci niezbędne dokumenty do cc.
będziesz spokojna .
margerita126
Ech ja nie tyle ze sie boje co raczej martwie ..przeraza mnie fakt szpitala no i mam schizy czy lekarz o mnie nie zapomni czy nie bede musiała dluzej lezec bo jakis dr x strzeli focha lub inaczej bedzie myslał od mojego doktorka itddd.Normalnie cycki opadają
MADZIA
mama majuni i groszka
ja się już śmieję samo do siebie bo sama mam takie same myśli. chociaż mąż mi tłumaczy że żaden lekarz pracujący w tym samym szpitalu nie kierował by pacjentki na cc nie wiedząc czy zrobią czy nie . no i racja . u mnie jest wskazanie medyczne -1 ciąża zakończona cieciem poprzecznym a powiedz jak u ciebie bo nie pamiętam??i nie dam się olać...mój gin wytłumaczył mi ryzyko przy porodzie sn i nie ma dla mnie innej opcji. zreszta i tak rodzac naturalnie musza miec w tym czasie wolną sale operacyjną i anestezjologa na miejscu wrazie W
Ostatnia edycja:
margerita126
Dziewczyny do zobaczenia...Madzia pamiętaj damy radę;-) buziaki.
Margerita, Madzia 3 mam kciuki i jak macie fajnie dzis to wasz termin, czekanie skonczone, dzieciaczki donoszone, super.
Ja tez nie mam czsu na BB, a napewno nie wtedy gdy jest weekend i spedzamy go wspolnie, niestety ja bardziej stacjonarnie, lapia mnie skurcze, wiec duzo leze, dobrze by bylo, zeby maluch jeszcze troszke pobyl w brzuszku. Farie za dwa dni, wiec koniec zrywania, bedziemy spac dluzej, tego mi wlasnie trzeba, jak pospie mam chce na zrobienie czegokolwiek, a roboty przy takiej gromadce nie brakuje.
Ja tez nie mam czsu na BB, a napewno nie wtedy gdy jest weekend i spedzamy go wspolnie, niestety ja bardziej stacjonarnie, lapia mnie skurcze, wiec duzo leze, dobrze by bylo, zeby maluch jeszcze troszke pobyl w brzuszku. Farie za dwa dni, wiec koniec zrywania, bedziemy spac dluzej, tego mi wlasnie trzeba, jak pospie mam chce na zrobienie czegokolwiek, a roboty przy takiej gromadce nie brakuje.
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
margerita, madzia - kciuki mocno zacisnięte!!!!
Ja dziś mam wizytę u doktorka, ale dopiero na 19. Ciekawe co u maluszka i czy mój organizm przygotowuje się już jakoś.....Bo ja tak samo jak w pierwszej ciąży - zero skurczy przepowiadających.
Zachciało mi się czekolady, ostatnie podrygi zachcianek ;-)
Ja dziś mam wizytę u doktorka, ale dopiero na 19. Ciekawe co u maluszka i czy mój organizm przygotowuje się już jakoś.....Bo ja tak samo jak w pierwszej ciąży - zero skurczy przepowiadających.
Zachciało mi się czekolady, ostatnie podrygi zachcianek ;-)
reklama
Wisieńka
Madzia, margeritka jestem z wami
kwoka mnie tez łapały dwa tyg temu a teraz cisza jak już bezpiecznie
Kasiulka &&&&&&&& za wizytę
Ja się ciesze bo Maciek jest przyjęty do dwóch z trzech szkół do których składał papiery. W trzeciej nie ma jeszcze wyników. Dzis dzwonili z LO, ze go przyjmuja i do której klasy go wpisac bo nie zaznaczył osiołek.
kwoka mnie tez łapały dwa tyg temu a teraz cisza jak już bezpiecznie
Kasiulka &&&&&&&& za wizytę
Ja się ciesze bo Maciek jest przyjęty do dwóch z trzech szkół do których składał papiery. W trzeciej nie ma jeszcze wyników. Dzis dzwonili z LO, ze go przyjmuja i do której klasy go wpisac bo nie zaznaczył osiołek.