reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

ja jestem
no i nasze szkraby będą z tego samego dzionka . w poniedziałek idę na oddział we wtorek cięcie:-D
i też już nie marudzę chcę mięć to jak najszybciej za sobą ale już nie mogę spać . boję się :-(i jeszcze ten sam termin mamy porodu
buhahahahahah

reklama
Margerita, Madzia - aleście sie umówiły! :-D:-D:-D Ten sam dzień ciąży, termin porodu i cięcia :-) I obie postanowiłyście byc dzielne....Tak trzymać!! :laugh2::laugh2:

kwoka - dobrze, że jednak ktos się znalazł, od razu spokojniej na duszy, prawda? ;-):tak:

Ja czuję się dobrze, na szczęście nie ma upałów, a co najlepsze mam w domu klimę i jest super :tak::-D Mała znów ma czkawkę, codziennie ma :-D Z Mają nie czułam tego ani razu. Milenka rusza i zachowuje się całkiem inaczej :tak: Ale ostatnio wpadłam na rozwiązanie - Milenka to nie będzie miniaturka Mai, nie będzie powtórki - ciąża jest inna, bo to przecież będzie zupełnie nowy człowiek, inny! Z innymi wymaganiami, oczekiwaniami, charakterem.....
W poniedziałek mam wizytę, baaardzo jestem ciekawa co mi doktorek powie.

No Madzia to mnie zaskoczyłaś haha ....fajnie będziemy miały to juz za sobą doczekac sie nie moge i jakos specjelnie sie nie boje,spie bardzo dobrze;-)
kkasiulka szczesciaro z klimą :-) ...pewnie ze kazda ciąża jest inna i wiadomo ze Milenka będzie innym ludkiem niz Maja z resztą szybko sie o tym przekonasz ....oczywiscie trzymam kciuki za poniedziałkową wizytę .

i jakos specjelnie sie nie boje,spie bardzo dobrze;-)

Ja się boję.....nawet bardzo. Zaczyna mi sie przypominać ból porodowy, przypomniałam sobie, że Majkę rodziłam calusieńki weekend...boje się powtórki.:zawstydzona/y::-( Wizyta w poniedziałek trochę wyjaśni....ale wiem, że lekarz nic na siłe nie będzie robił, a ten tydzień przed terminem ma urlop :crazy::zawstydzona/y::-(
Śpię....hmm.....przysypiam czasami. Sen mam raczej kiepski, więc jestem wiecznie niewsypana. Oj.....marudzę...wiem......

kkasiulka twoj strach jest uzasadniony po poprzednim nieciekawym porodzie pociesz sie tym ze jak ciąża inna to i porod moze byc lekki;-) głowa do góry
Ja w nocy mialam skurcze brzuch napitalał jak na @ całe uda i plecy po tej imprezie mnie bolą ....obym dotrzymała poniedziałku jutro rano mąż dojedzie ..poweekendujemy ;-) i niech sie dzieje co chce.

kkasiulka twoj strach jest uzasadniony po poprzednim nieciekawym porodzie pociesz sie tym ze jak ciąża inna to i porod moze byc lekki;-) głowa do góry
Ja w nocy mialam skurcze brzuch napitalał jak na @ całe uda i plecy po tej imprezie mnie bolą ....obym dotrzymała poniedziałku jutro rano mąż dojedzie ..poweekendujemy ;-) i niech sie dzieje co chce.

Heh...no to tak.....kilka słów, a tak mnie podniosły na duchu.....Dziękuję :-)

Oby do poniedziałku - to już kilka dni. A u Ciebie to już prawie donoszona ciąża, gratuluję :-)

kkasiulka będzie inaczej zobaczysz. teraz pójdzie lekko i szybko nie ma innej opcji. będziemy tu z tobą czekać na gładki poród sn oczywiście.

Halo halo zyje tu ktoś???:shocked2: no ja wyfarbowana i w pełnej gotowosci :-p u fryzjera mialam 4 odloty ...myslalam ze zemdleje ..dziewczyny robily przeciąg poiły mnie wodą a ja ledwo zylam az mi głupio było :confused2: wrócilam i spałam 3 godziny .....mam mega zły dzien no ale na szczescie juz sie konczy .... ogarne teraz z lekka chatkę rano o 8 męzulek wraca :rofl2:echh.

reklama
Halo halo zyje tu ktoś???:shocked2: no ja wyfarbowana i w pełnej gotowosci :-p u fryzjera mialam 4 odloty ...myslalam ze zemdleje ..dziewczyny robily przeciąg poiły mnie wodą a ja ledwo zylam az mi głupio było :confused2: wrócilam i spałam 3 godziny .....mam mega zły dzien no ale na szczescie juz sie konczy .... ogarne teraz z lekka chatkę rano o 8 męzulek wraca :rofl2:echh.

A skąd takie akcje? Za duszno było, czy zapachy Cie muliły?? A co ma Ci byc głupio - w końcu to juz finisz, korzystaj, że skacza wokół Ciebie, bo potem tylko wózek będzie w centrum zainteresowania ;-)
Małż dojechał?? Po jak długim czasie oczekiwania?

Maja jeszcze śpi :szok: Oj...dawno tak nie pospała, ale noc była chłodna i dlatego tak dobrze jej sie śpi :tak: A dziś idziemy na imieniny mojego brata, będzie duuużo dzieci (wczoraj wszystkie były u mnie - licząc z Mają to 5 dzieciaków ;-) ) to musi mie siłę, żeby z nimi szalec. Tylko czemu ja juz nie moge spac? A...juz wiem - głód zwlekł mnie z łóżka :sorry::eek:

Do góry