Corin
Mama Trójki :)
Wisienka, wrzuc to zapytanie może na watek jedzeniowy? Kiedyś będzie latwiej znaleść przepis na taka salatkę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia czyli mamy a ten sam dzień, chociaż ja licze na czerwiec.....
Kasiulka powiem ci, ze umie już nawet.I lubi gotowanie także syna powykorzystuję:-)Tez szukam ciągle promocji pampersowych i staram się zrobić zapas.
teska ja mam lenia ostatnio strasznego ale i tez nakaz zwiekszonego lezenia więc jestem niejako usprawiedliwiona
Corin no mój Maciek tez maty nie miał i wielu innych rzeczy. Po prostu nie istniały. Moje kolezanki kupowały i sobie chwaliły ale tak naprawdę krótko z nich korzystały a potem odsprzedawały.
Mam pytanie, na ogólnym dziewczyny piszą, ze większośc ruchów czują wysoko nad pepkiem. Ja ich prawie wcale tam nie czuję, większośc w okolicach pepka. Martwię się czy w takim wypadku mała rośnie jak nalezy. Jak jest u was????
Dziewczyny maluszków (głównie, ale nie tylko ;-) ) Doradxcie mi. Czy warto wydawać kasę na maty edukacyjne? Moje dzieciaki obyły się bez takich mat i nie wiem czy teraz kupować czy olać brzydko mowiac. Przeglądałam na allegro i są różne różniste. Na co ewentualnie zwracac uwagę, jaki rozmiar bylby idealny. Ceny nie sa małe ( do 300zl) dlatego chcialabym (o ile warto) wybrać rozsadnie i najlepiej jak to mozliwe.