reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Być Mamą po raz drugi (i trzeci...i czwarty)

Madzia czyli mamy a ten sam dzień, chociaż ja licze na czerwiec.....
Kasiulka powiem ci, ze umie już nawet.I lubi gotowanie także syna powykorzystuję:-)Tez szukam ciągle promocji pampersowych i staram się zrobić zapas.
teska ja mam lenia ostatnio strasznego ale i tez nakaz zwiekszonego lezenia więc jestem niejako usprawiedliwiona
Corin no mój Maciek tez maty nie miał i wielu innych rzeczy. Po prostu nie istniały. Moje kolezanki kupowały i sobie chwaliły ale tak naprawdę krótko z nich korzystały a potem odsprzedawały.

Mam pytanie, na ogólnym dziewczyny piszą, ze większośc ruchów czują wysoko nad pepkiem. Ja ich prawie wcale tam nie czuję, większośc w okolicach pepka. Martwię się czy w takim wypadku mała rośnie jak nalezy. Jak jest u was????

reklama
Wisienko, ja też czuję małą dużo ponizej pępka, nawet zaczynam się zamartwiać czy mała rusza nóżkami. Poza tym jednym razem wczoraj, kiedy miałam wrażenie ze skakała mi w brzuchu odbijajac się od łóżka, to właściwie cały czas czuję ją bardzo nisko. Jakby ruszła tylko główką i raczkami.

Corin ja mysle, ze to tak jest, ze każda kolejną ciążę porównuje się do poprzednich i więcej rzeczy niepokoi.Mam nadzieję, ze nasze skarbenki rosną jak nalezy i ruszają tym czym mają ruszać. Ja bardzo mało tyję i tez mnie to martwi jak chocho a jem normalnie plus przkąski z owoców i nabiału. Przytyłam jakieś 7 kg i dalej ani rusz. Brzuch tez nie rośnie jakoś szybko. Zaraz się zacznę nakręcac niepotrzebnie. Dobrze, ze jutro to usg

Dziewczyny maluszków (głównie, ale nie tylko ;-) ) Doradxcie mi. Czy warto wydawać kasę na maty edukacyjne? Moje dzieciaki obyły się bez takich mat i nie wiem czy teraz kupować czy olać brzydko mowiac. Przeglądałam na allegro i są różne różniste. Na co ewentualnie zwracac uwagę, jaki rozmiar bylby idealny. Ceny nie sa małe ( do 300zl) dlatego chcialabym (o ile warto) wybrać rozsadnie i najlepiej jak to mozliwe.

corin ja chyba sobie odpuszczę . może coś używanego z allegro zakupie na nowe szkoda mi kasy . wózek tez kupiłam uzywany . jestem mega mocno zadowolona zaraz wkleję link z allegro
co do tych ruchów różnie czuję raz na dole , raz na górze :laugh2:nie martw się kochan dzieciaczki róznie się układają . na 100 % wszytsko ok

wisienko fajnie że tylko 7 kg przytyłaś. urodzisz i szybciutko wrócisz do swojej linii .
teśka a ja chyba robię strajk i nie sprzatam na święta :baffled:

a wóz zakupiliśmy taki
http://allegro.pl/jedo-fyn-4-recaro-3-w-1-limitowany-idealny-i1549134229.html

Ostatnia edycja:
wisienko, ale przecież bardzo długo wymiotowalaś, to jak chcesz przytyc wiecej? Na początku pewnie sporo nawet straciłas z wagi. Na bank wszystko jest ok.
Ja matę jeśli kupię to tez używaną, szkoda mi wydawać trzech stow na zabawkę :/

reklama
Do góry