reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelkowe mamy

reklama
wlasnie calineczko mialam o to samo pytac, bo moj maly mial juz tak unormowane jakis czas temu ze wypijal 6 x na dobe po 150 ml .. teraz od jakiegos tygodnia,moze dluzej pije tez 6 x na dobe ale 120/130 ml albo czasem nawet 100.. w ciagu dnia pije do tego dwa razy herbatke od 60 do 80 ml. a jak u Was?

Moja Nadia zjada 6 x po 70-130, rzadko się zdarza, że zje 180ml po nocy (jeżeli już) i ze 3-4 razy dziennie herbatka od 20 - 60ml. Boję się, że za mało je, bo lekarka mówiła, że powinna jeść teraz 6 x 130ml ;/

Magdzik sory że tak pytam, ale nie mogę nigdzie znaleźć - jak przyrządzasz ten kleik na mleku czy na wodzie?

i ile ma twój maluszek - bo z suwaczków nie umiem odczytać , mój skończył dwa miesiące - myślisz że już bym mu mogła podawać?:-)

wlasnie calineczko mialam o to samo pytac, bo moj maly mial juz tak unormowane jakis czas temu ze wypijal 6 x na dobe po 150 ml .. teraz od jakiegos tygodnia,moze dluzej pije tez 6 x na dobe ale 120/130 ml albo czasem nawet 100.. w ciagu dnia pije do tego dwa razy herbatke od 60 do 80 ml. a jak u Was?

mój Kubuś je 6 - 7 razy po 80 -90 , a herbatke mu na siłe łyzeczką daje bo nie chce pić z butelki herbatki - więc koło 30 ml tylko wypija, a widzę ze wy juz kleik podajecie:)

reklama
Michaś zjada 6-7 razy w granicach 100/130. A zjadał już więcej. Jutro idę do lekarza to właśnie o to zapytam. Czy wtedy się przejadał czy teraz za mało je. Problem zaczął się w momencie jak chciałam mu zmienić mleko na Bebilon.
Do tego herbatka między posiłkami.

Do góry