reklama
calineczka27
Fanka BB :)
Jaką ilośc i jak często piją w tej chwili wasze maluchy?
onionek
happy mama
wlasnie calineczko mialam o to samo pytac, bo moj maly mial juz tak unormowane jakis czas temu ze wypijal 6 x na dobe po 150 ml .. teraz od jakiegos tygodnia,moze dluzej pije tez 6 x na dobe ale 120/130 ml albo czasem nawet 100.. w ciagu dnia pije do tego dwa razy herbatke od 60 do 80 ml. a jak u Was?
Ile tego kleiku sypiesz na 150ml wody?5-6 posiłków po 150 ml w ciągu dnia rano koło 6 150ml z kleikiem i koło 21 180ml z kleikiem a w między czasie 2-3 herbatki
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Moja Nadia zjada 6 x po 70-130, rzadko się zdarza, że zje 180ml po nocy (jeżeli już) i ze 3-4 razy dziennie herbatka od 20 - 60ml. Boję się, że za mało je, bo lekarka mówiła, że powinna jeść teraz 6 x 130ml ;/
ivette73
Magdzik sory że tak pytam, ale nie mogę nigdzie znaleźć - jak przyrządzasz ten kleik na mleku czy na wodzie?
i ile ma twój maluszek - bo z suwaczków nie umiem odczytać , mój skończył dwa miesiące - myślisz że już bym mu mogła podawać?:-)
i ile ma twój maluszek - bo z suwaczków nie umiem odczytać , mój skończył dwa miesiące - myślisz że już bym mu mogła podawać?:-)
ivette73
wlasnie calineczko mialam o to samo pytac, bo moj maly mial juz tak unormowane jakis czas temu ze wypijal 6 x na dobe po 150 ml .. teraz od jakiegos tygodnia,moze dluzej pije tez 6 x na dobe ale 120/130 ml albo czasem nawet 100.. w ciagu dnia pije do tego dwa razy herbatke od 60 do 80 ml. a jak u Was?
mój Kubuś je 6 - 7 razy po 80 -90 , a herbatke mu na siłe łyzeczką daje bo nie chce pić z butelki herbatki - więc koło 30 ml tylko wypija, a widzę ze wy juz kleik podajecie
reklama
Michaś zjada 6-7 razy w granicach 100/130. A zjadał już więcej. Jutro idę do lekarza to właśnie o to zapytam. Czy wtedy się przejadał czy teraz za mało je. Problem zaczął się w momencie jak chciałam mu zmienić mleko na Bebilon.
Do tego herbatka między posiłkami.
Do tego herbatka między posiłkami.