Pauluś89
Grudzień 2009
może bedzie mu służyćNoo i jak ładnie :-) Oby tak dalej
A mój śpiNie wierzę, że zmiana mleka tak mu służy narazie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może bedzie mu służyćNoo i jak ładnie :-) Oby tak dalej
A mój śpiNie wierzę, że zmiana mleka tak mu służy narazie...
Też tak miałamTo jest najgorsze - jak juz prawie urodziłaś SN i nagle cesarka ;/
Ja nawet bólów nie czułam...nic nie zapowiadało się na poród - czułam się jak te laski z USA, co mają zapowiedziany termin porodu co do dnia
Taki gotowy towar dostałam już, ale po co miałam się męczyć, jak i tak było wiadome, że cc
Też tak miałama ty dlaczego cesarka??? Ja z powodu wzroku. Ale wolałabym naturalnie
może bedzie mu służyć
Nie obrócił się :-( położenie miednicowe miał.
Więc 2 dziecko może będzie SN kto wie :-)
Wiesz co szczerze jeszcze nie kupiłam, ale kupię niedługo, bo lada moment będzie wcinał
Zobaczę czy czasem na miejscu czegoś nie wyhaczę, a jak nie znajdę, to też z allegro.
Miseczka super z krówką :-)
No i tanie są, bo jak widziałam zestawy obiadkowe z TT, to aż cena mi się w oczach przewróciła![]()
Ja niestety już tylko CC
Ja chciałam z TT ale już kupiłam takie.
Byłam nastawiona, że do 50 wydam a zapłaciłam 11.70 za obie rzeczy
Ja bym chciała, bo szybciej bym doszła do siebie. A dobrze wiesz jaki to jest bół po cesarcea nooo...nie wiem czy szkoda czy nie..zależy jak się nastawiałaś...ja mam nadal nadzieję na SN chociaż wszyscy nazywają mnie masochistką:
Masz racjęGrunt to wydać mądrze ;-) Ja też nie chcę przepłacać za swykłe akcesoria do jedzenia - ważne, żeby papku było najlepsze, a nie opakowanie do niego![]()
Ja bym chciała, bo szybciej bym doszła do siebie. A dobrze wiesz jaki to jest bół po cesarce
Masz rację)))
Masz rację. Ok ja lece. PaOjj wiem - cały dzień po cesarce płakałam :-( Nikt mi nie pomógł, tylko dali dzieciaka i masz - opiekuj się ;/
a jak miałam patrzeć na krzywą 'twarz' położnej, jak przyszła, to wolałam sama sobie dawac radę, niż słuchać niemiłych uwag...
Dlatego wolę SN, bo boleć i tak boli (tyle że przy cc boli PO, a przy SN boli PRZED), a za to można się potem szybko dzieckiem opiekować![]()