reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy :)

reklama
To jest najgorsze - jak juz prawie urodziłaś SN i nagle cesarka ;/
Ja nawet bólów nie czułam...nic nie zapowiadało się na poród - czułam się jak te laski z USA, co mają zapowiedziany termin porodu co do dnia :-D
Taki gotowy towar dostałam już, ale po co miałam się męczyć, jak i tak było wiadome, że cc
Też tak miałam:) a ty dlaczego cesarka??? Ja z powodu wzroku. Ale wolałabym naturalnie

Wiesz co szczerze jeszcze nie kupiłam, ale kupię niedługo, bo lada moment będzie wcinał ;)
Zobaczę czy czasem na miejscu czegoś nie wyhaczę, a jak nie znajdę, to też z allegro.
Miseczka super z krówką :-)
No i tanie są, bo jak widziałam zestawy obiadkowe z TT, to aż cena mi się w oczach przewróciła :-D

Ja chciałam z TT ale już kupiłam takie.
Byłam nastawiona, że do 50 wydam a zapłaciłam 11.70 za obie rzeczy

Ja niestety już tylko CC

a nooo...nie wiem czy szkoda czy nie..zależy jak się nastawiałaś...ja mam nadal nadzieję na SN chociaż wszyscy nazywają mnie masochistką :-D

Ja chciałam z TT ale już kupiłam takie.
Byłam nastawiona, że do 50 wydam a zapłaciłam 11.70 za obie rzeczy

Grunt to wydać mądrze ;-) Ja też nie chcę przepłacać za swykłe akcesoria do jedzenia - ważne, żeby papku było najlepsze, a nie opakowanie do niego :tak:

a nooo...nie wiem czy szkoda czy nie..zależy jak się nastawiałaś...ja mam nadal nadzieję na SN chociaż wszyscy nazywają mnie masochistką :-D:
Ja bym chciała, bo szybciej bym doszła do siebie. A dobrze wiesz jaki to jest bół po cesarce

Grunt to wydać mądrze ;-) Ja też nie chcę przepłacać za swykłe akcesoria do jedzenia - ważne, żeby papku było najlepsze, a nie opakowanie do niego :tak:
Masz rację:))))

Ja bym chciała, bo szybciej bym doszła do siebie. A dobrze wiesz jaki to jest bół po cesarce

Masz rację:))))

Ojj wiem - cały dzień po cesarce płakałam :-( Nikt mi nie pomógł, tylko dali dzieciaka i masz - opiekuj się ;/
a jak miałam patrzeć na krzywą 'twarz' położnej, jak przyszła, to wolałam sama sobie dawac radę, niż słuchać niemiłych uwag...
Dlatego wolę SN, bo boleć i tak boli (tyle że przy cc boli PO, a przy SN boli PRZED), a za to można się potem szybko dzieckiem opiekować ;)

reklama
Ojj wiem - cały dzień po cesarce płakałam :-( Nikt mi nie pomógł, tylko dali dzieciaka i masz - opiekuj się ;/
a jak miałam patrzeć na krzywą 'twarz' położnej, jak przyszła, to wolałam sama sobie dawac radę, niż słuchać niemiłych uwag...
Dlatego wolę SN, bo boleć i tak boli (tyle że przy cc boli PO, a przy SN boli PRZED), a za to można się potem szybko dzieckiem opiekować ;)
Masz rację. Ok ja lece. Pa

Do góry