reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy :)

My jedziemy na Avent 2 do mleka i Avent 1 do herbaty - chociaż ten leci za szybko i Młoda mi się krztusi cały czas. Nie wiecie od kiedy można jakieś niekapki wprowadzić? Albo bidoniki? Bo aż się odechciewa dawać jej czegos poza mlekiem... A kaszki jemy tylko na bardzo gęsto, więc łyżeczką. I kolejny zestaw smoczków (trójprzepływowe) leży odłogiem ;-(

reklama
My jedziemy na Avent 2 do mleka i Avent 1 do herbaty - chociaż ten leci za szybko i Młoda mi się krztusi cały czas. Nie wiecie od kiedy można jakieś niekapki wprowadzić? Albo bidoniki? Bo aż się odechciewa dawać jej czegos poza mlekiem... A kaszki jemy tylko na bardzo gęsto, więc łyżeczką. I kolejny zestaw smoczków (trójprzepływowe) leży odłogiem ;-(

sa niekapki od 0 miesiaca z aventa na pewno i pozniej od 6+.. ja kupilam ten od 6+ i nauczyla sie na nim pic i teraz przynajmniej smoczka do mleka mozge uzywac 3+ bo wczesnie z niego mi sie krztusila.
co do kaszki to tez ma bardzo gesta ale nie taka calkiem na sztywno! i trojprzeplywowy pieknie sie spisuje!

:-D:-Dluuuzna na tej stronie nic nie ma ..... jaki jest nastepny//// allbo zle doczytalam i dalej niewiem tak mi laski poodpisywalaycie ze napisalyscie jakich smoczkow uzywacie do herbatek do mleka do kaszek hehehhehe:-D:-D

I DALEJ NIEWIEM CZY DR,BROWNSA JEST SMOCZEK 6+ ???

:-D:-Dluuuzna na tej stronie nic nie ma ..... jaki jest nastepny//// allbo zle doczytalam i dalej niewiem tak mi laski poodpisywalaycie ze napisalyscie jakich smoczkow uzywacie do herbatek do mleka do kaszek hehehhehe:-D:-D

I DALEJ NIEWIEM CZY DR,BROWNSA JEST SMOCZEK 6+ ???

A więc:
Dostepnych jest 5 typow smoczków Dr Brown
- dla wczesniaków
-poziom 1 od 0 do 3 miesiąca
-poziom 2 powyzej 3 miesiąca
-poziom 3 powyżej 6 miesiąca (dla dzieci o zwiększonym łaknieniu)
-poziom Y do kaszek i soków

Wika Wika Wika :-D

Poziom 3 to 6+ te amerykańskie oznaczenia mylą :-D
Ale do kaszek jest tajemniczy poziom Y :-D

No :-)

Laski nie wiem o co kaman, ale może to od kaszki, może od większej ilości świeżego powietrza albo cholera wie co jeszcze, ale mały mi DŁUŻEJ ŚPI :-)
Toż szczęśliwa chodzę, jak się budzę teraz szybciej od dziecka i leżę tylko i czekam, aż się obudzi :-D Ja wiem, że ja mam za dobrze, bo i tak mi całą noc śpi, ale teraz sypia prawie od 8 pm do 8 am :szok:

Wika Wika Wika :-D

Poziom 3 to 6+ te amerykańskie oznaczenia mylą :-D
Ale do kaszek jest tajemniczy poziom Y :-D

No :-)

Laski nie wiem o co kaman, ale może to od kaszki, może od większej ilości świeżego powietrza albo cholera wie co jeszcze, ale mały mi DŁUŻEJ ŚPI :-)
Toż szczęśliwa chodzę, jak się budzę teraz szybciej od dziecka i leżę tylko i czekam, aż się obudzi :-D Ja wiem, że ja mam za dobrze, bo i tak mi całą noc śpi, ale teraz sypia prawie od 8 pm do 8 am :szok:
no faktycznie za dobre jest Twoje dziecko;) nie chciałby może Aluś wziąc choć 2 pobudki nocne od Filipka;)? tez bym się z miłą chęcią wyspała:D (kaszki ani świerze powietrze u nas nic nie dają)

no faktycznie za dobre jest Twoje dziecko;) nie chciałby może Aluś wziąc choć 2 pobudki nocne od Filipka;)? tez bym się z miłą chęcią wyspała:D (kaszki ani świerze powietrze u nas nic nie dają)

Nie ma sprawy :-D Dziś czekałam dwie godz aż się obudzi :szok: :szok: Bo mi się wczoraj zasnęło o 21 i się obudziłam z T o 5, a gdzie do 7...
Nosz naprawdę bym chętnie wstała do Filipka :)))

reklama
Do góry