reklama
W
wika_20
Gość
Mamuśki wiecie do kiedy do jakiego miesiaca jest smoczek 3+ dr. brownsa?? czy nastepna zmiana po 6+ ???
Bo ja do 6 miesiaca chce karmic ta butelka anytkolkowa... no a od 6+ Aventa bo juz czasem mam dosc mycia dwóch tymbardziej ze mniej mleka beda jesc kaszki itd a kaszki w avencie daje w trojprzeplywowym
Bo ja do 6 miesiaca chce karmic ta butelka anytkolkowa... no a od 6+ Aventa bo juz czasem mam dosc mycia dwóch tymbardziej ze mniej mleka beda jesc kaszki itd a kaszki w avencie daje w trojprzeplywowym
W
wika_20
Gość
Wika zakręciłam sie w Twoim poście
heheheh
a wiec :
do jakiego miesiaca jest smoczek 3+ dr. brownsa?? czy nastepny wiekszy smoczek to 6+ ??? tak jak w avencie 0+ potem 1+ potem 3+ no i potem 6+ ostatni... a niewiem jak jest w Dr.Browns ??? czy tak samo?
luuuzna
Mama Alanka
heheheh
a wiec :
do jakiego miesiaca jest smoczek 3+ dr. brownsa?? czy nastepny wiekszy smoczek to 6+ ??? tak jak w avencie 0+ potem 1+ potem 3+ no i potem 6+ ostatni... a niewiem jak jest w Dr.Browns ??? czy tak samo?
aaaaa....
TADAAAM:
Dr.Browns
Chérie
Mama Danielka
"level 4 - for more aggressive eaters"
ola10
Fanka BB :)
dziewczyny które używacie butelek TT czy wasze smoczki 3 te po szóstym miesiącu nie mają tej dodatkowej dziurki co niby powietrze przez nią odchodzi
bo moje nie mają może jakieś felerne kupiłam
bo moje nie mają może jakieś felerne kupiłam
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
heheheh
a wiec :
rzecz wzgledna ... ja z 3 karmie od uwaga - 2 miesiaca !! bo jemy geste mleczko 2 nie uzywalam wogole a teraz uzywam Y do kaszki i mleka w dzien /wtedy sie strasznie niecierpliwymy jak nam mleko za wolno leci
lanjaa
Aga mama Julii
heheheh
a wiec :
Ja do herbatki używam poziom 1 a do mleczka poziom 2 i nie będę zmieniać na razie na 3 bo mała i tak czasem się zachłysnie
reklama
luuuzna
Mama Alanka
"level 4 - for more aggressive eaters"
Ujął mnie ten tekst też
Ja aventa uzywam trójprzepływowego, bo kleik od dawna i kaszka doszła od dziś ;-)
Te kaszkę z jabłkiem mały pokochał wytrąbił z takim smakiem, że nie pytajcie