reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

No a u mnie niestety z tymi piersiami nie jest tak pięknie jak sobie wyobrażałam, że będą większe i pełniejsze oczywiście ku uciesze mojego męża. A tu...........niestety jak na razie według mnie nie powiększyły się prawie wogóle. mam nadzieję, że jeszcze urosnąć, żeby R mógł się nimi troszkę nacieszyć zanim będę miała moje sprzed ciąży 85B:):)

reklama
No a u mnie niestety z tymi piersiami nie jest tak pięknie jak sobie wyobrażałam, że będą większe i pełniejsze oczywiście ku uciesze mojego męża. A tu...........niestety jak na razie według mnie nie powiększyły się prawie wogóle. mam nadzieję, że jeszcze urosnąć, żeby R mógł się nimi troszkę nacieszyć zanim będę miała moje sprzed ciąży 85B:):)
Mysle że gdy pojawi sie pokarm beda wygladac tak jak sobie wyobrazasz ;-)

Śliczne brzuszki, i po każdym już widać że jest ciążowy:-)

Co do chłopów to chyba każdy tak ma, bo mój też za mną lata, a piersi mi się bardzo powiększyły, co mnie niezbyt cieszy, bo przed ciążą miałam D,E:dry: , a co będzie po porodzie:confused:

Ja bardzo się cieszę że mój biust urósł, nigdy nie był taki jak bym chciała. Tylko w okresach ciąży i karmienia mam się czym pochwalić ;-)
Mąż oczywiście zachwycony cycami ale mnie to czasem denerwuję bo są dość wrażliwe. I przy gierkach miłosnych ciągnie jak by chciał się siary napić :zawstydzona/y:

Ja mieszczę się jeszcze w staniki. Moje piersi może nie tyle co urosły, ale zrobiły się takie fajne, kształtne i pełne.
temat piersi....ja mam nadal takie same i niech lepiej tak pozostanie

Witajcie
To mój brzuszek na początku 20 tygodnia:)Jak do tej pory na plusie 1,3kg, wydaje mi sie,że to dobrze oby tylko potem nie przybyło za dużo na raz i w krótkim czasie:)

Zobacz załącznik 349275Zobacz załącznik 349276Zobacz załącznik 349277
brzuszek jak na dziewczynkę,mam podobny

A to ja 18 tydzień

super brzucholki

No to zamieszczam mój "zaokrąglony" bębenek. 20tydzień.
Zobacz załącznik 349686
no fajne fajne

Nasz brzuszek na półmetku :)
A wczoraj dzidzia pierwszy raz do nas zapukała, nawet kilka razy, i na tyle mocno że mąż bardzo dobrze czuł ruchy pod ręką - cudowne uczucie :tak:

Załączniki

• polmetek1.jpg
    polmetek1.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 90
Miki wogole nie widać ze jestes w ciazy:szok: zgrabna kobietka jestes:-)

Gratuluje ruchów. My cieszymy sie nimi od dwóch tygodni:-)

Karcia zgrabna masz piłeczkę:-)

reklama
Miki wogole nie widać ze jestes w ciazy:szok: zgrabna kobietka jestes:-)

No właśnie mi się wydaje że od 9 tygodnia to mi ten brzuch wiele się nie zmienił :) ale to akurat mi nie przeszkadza, ważne że maluszek rośnie :) A że przeczuwa że jak się urodzi to rarytasów metrażowych w mieszkaniu nie będzie, to i teraz skromnie się urządził :)

Do góry