reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

ale on duży :-)
U Nas trochę mało czasu,bo Kuba jakieś taki cycuś mamusi sie zrobił w zupełności,czasami chwyci mi się nogi,albo wepchnie mi głowę pomiędzy nogi od tyłu jakby chciał mnie wziąć na barana i tak ze mną chce chodzić,ja wstanę i pójde do kuchni on za mną,siku on za mną,robie obiad on siedzi w kuchni,czasami mam aż ochotę wyjść na cały dzień i zostawić go z tatą i odpocząć,ale cóż nie da się,dzisiaj byłam u fryzjera i na zakupach,miał go położyć na drzemkę przed 15 a poszedł spać po 16 bo podobno ryczał i nie chciał spać,ja go zawsze wkładam do łóżeczka i idzie spać

reklama
dziekujemy :*

no ja wlasnie dostalam pierwsza @ odkad zaciazylam :p...
padam na pysk mam identycznie jak ty salemciu gdzie ja tam Niko...
A Kubulek juz taki dorosly z buzki i wogole :)...

U nas to samo Marcel jest mały a inni mowia ze jest duzy :D:-D
Aniołek- serio? coś późno ta @... :szok:

noo pozno pozno ja dostalam pieerwsze @ jakoś ponad 2 mies po porodzie mimo tego ze karmilam bo podobno sie nie dostaje @ jak sie karmi ale ja dostalam normalni wiec sie dziwie ze ty tak pozno

ja karmiłam 3 miesiące,połóg 6 tygodni u mnie trwał a okres normalny dostałam po 2 miesiącach od odstawienia od cyca

kochani a macie może jakąś na zbyciu kuwetę dla kota ?

reklama
Do góry