reklama
saleminka8
Fanka BB :)
u nas 1 wyszedł w wielkanoc hehe prezentem był chyba heh
gratulacje no i bezbolesnego ząbkowania
gratulacje no i bezbolesnego ząbkowania
S
SugarbabyLove
Gość
hej laski u nas tez jakos leci.. wszyscy jestesmy przeziebieni na szczescie nie ma zle niemamy goraczki..malemu 8 zabek wyszedł. daje fotki z sylwestra
.Zobacz załącznik 314230Zobacz załącznik 314231
.Zobacz załącznik 314230Zobacz załącznik 314231
Liza
Dzieki
sugar ale mały ma czuprynke
to i ja wstawie moje łobuzy :-) noworocznie
sugar ale mały ma czuprynke
to i ja wstawie moje łobuzy :-) noworocznie
Załączniki
saleminka8
ale rodzeństwo,na fotkach widać że kochające się a w rzeczywistości ? hehe
S
SugarbabyLove
Gość
elizka no wlasnie takie aniolki na fotkach hehe slodkości normalnie :*
salemcia- widac na fotkach ze twoj mały nie ma humorku cos taki niewyraźny jakby chcial powiedzieć "mama daj spokój z tym aparatek nie mam ochoty" heheh
salemcia- widac na fotkach ze twoj mały nie ma humorku cos taki niewyraźny jakby chcial powiedzieć "mama daj spokój z tym aparatek nie mam ochoty" heheh
saleminka8
zębole kochana,zębole i to 3,bo u Nas pojedynczo nie wychodzą tylko po 3-4
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Piekne zdjecia widze ...
Dziewczyny przepraszam ze nie wchodze ale mam kupe zalatwiania, wychodze za maz w pazdierniku .
Niko chodzi przy meblach i trza na niego patrzec... masakra wolalam jak tylko raczkowal
Dziewczyny przepraszam ze nie wchodze ale mam kupe zalatwiania, wychodze za maz w pazdierniku .
Niko chodzi przy meblach i trza na niego patrzec... masakra wolalam jak tylko raczkowal
saleminka8
hehe widzisz,ja też chciałam by już mi chodził a potem już mi się tak nie uśmiechało hehe
gratuluje
gratuluje
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
Justyś super to wszystkiego naj wam zycze. fajnie ze maly juz ci chodzi przy meblach u nas to samo a nawet maly probuje juz wstawac bez trzymania sie czegokolwiek kombinuje bardzo potrafi juz kleczec np. ;] a pozatym co u was slychac u nas zabki ida niewiem ile ale na pewno ida a do tego malemu sie wlasnie skonczyl antybiotyk i we wtorek idziemy na kontrol bo maly przeziebiony juz ze 2 tyg. ale juz prawie zdrowy jest.