reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
Witam Was :blink: Jestem tu pierwszy raz! Muszę powiedzieć na początek, że macie śliczne brzuszki a teraz i bobaski:blink:
Chciałam zapytać czy może któraś z was miała kolczyk w pępku? Mój brzusio powoli robi się wydęty i zastanawiam się kiedy go wyjąć bo nie chciałabym go zostawiać bo słyszałam, że dziurka się bardzo rozciąga. Może któraś z Was mi doradzi.
Pozdrawiam:blink:

Ja to samo gdzies w 10-12 tygodniu wyjelam i po ciazy nie wkladalam bo mi sie juz troche zrosla pozatym brzydko to wyglada taka blizna mi sie zrobila jakby

Witam Was :blink: Jestem tu pierwszy raz! Muszę powiedzieć na początek, że macie śliczne brzuszki a teraz i bobaski:blink:
Chciałam zapytać czy może któraś z was miała kolczyk w pępku? Mój brzusio powoli robi się wydęty i zastanawiam się kiedy go wyjąć bo nie chciałabym go zostawiać bo słyszałam, że dziurka się bardzo rozciąga. Może któraś z Was mi doradzi.
Pozdrawiam:blink:
hej, ja wyjęłam w 20 tygodniu, bo dziurka zaczynała się rozciągać, włożyłam z powrotem zaraz po porodzie i wszystko jest ok :-)

dddsk.jpg

ffffqh.jpg

ggges.jpg

hhhyq.jpg

Dziewczyny wstawiam fotki Michasia, od 3 dni stoi juz :p Ale samego go nie puszczam bo boje sie ze fiknie xD :p
Wpadne za kilka dni i poczytam co wy żeszcie tam naskrobałyscie od mojego ostatniego pobytu i wam odpisze bo teraz troszke malo czasu mam.
Buziaki dla was i dzieciaczków

Kochana absolutnie go nie puszczaj ani go za dlugo nie trzymaj jak stoi bo on jeszcze za slabe kosci ma. mi tak lekarz powiedzial jeszcze z miesiac sie wstrzymywac za dlugo zeby dziecko nie stalo.
A wogole to michas juz duzzyyy fajny bobas :* :)
a ty jak sie masz?

to i ja dodam nowe foty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
artystka a on już stanął ? bo na pierwszej fotce wygląda że jest na etapie podnoszenia się na rączkach tzn.do raczkowania się będzie zbierał a na 2 hmm

i my coś nowego damy

Ostatnia edycja:
Do góry