reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

sugar ja przed aniolkiem bym chciala urodzic:D

w czwartek mnie kladą do szpitala;/ ehh.Moze do czwartku sie cos rozkreci!!!

A artyskta jak w koncu nazwala malego?

reklama
ahaa to ty cc planujesz. a czemu nie chcesz rodzić SN? masz zagrożoną ciąże czy coś nietak ? czy po prostu chcesz cc?
Sory że tak wypytuje..

a ja pragne wytrzymac do 39tc :p.... bo 10.04. P. dostaje wyplate i musze leciec na ostateczne zakupy :/... wiec nie ma mowy na rozpakowanie :)!!!

ale po dzisiejszej nocy to ja jednak wolalabym urodzic..... boje sie o Maluszka, przez to chorobsko skurcz za skurczem, a w nocy obudzil mnie taaaki naprawde bolesny ze nie dalam rady wylezec, musialam go rozejsc :(... Mlodemu sie chyba to nie podoba i jakis taki malo ruchliwy jest... strasznie sie o niego boje :(:(:(... do tego te bole i klucia w podbrzuszu...... i wczoraj jeszcze te "uplawy" sie nasilily.......... jutro jade na IP.

a ja nie dostalam zadnej wiadomosci od artystki pewnie nie moze sie nacieszyc maluszkiem :)...

Aniolek trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok jak juz bedziesz cos wiecej wiedziec to daj koniecznie znac!Bo maluch ma jeszcze duzo czasu

no teraz czuje sie o wiele lepiej niz rankiem....
ale jak ta noc bedzie taka jak wczoraj to jade jutro na IP!!!!
jak wszystko przejdzie to wizyte mam w czwartek, to przeczekam, ale martwia mnie te wodnite uplawy....
nawet jesli to wody plodowe to jak lekarz powiedzial ze one poki co sa "na dobrym poziomie - Maly nie jest ususzony :D"

a poki co rodzic nie moge bo jestem przed wymazem z pochwy - mam paciorkowca, i musze zrobic ten wymaz by sprawdzic czy w pochwie tez on jest :/...

reklama
Do góry