reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
mnie bolało w tym miejscu gdy odeszły mi wody,czułam taki ucisk dość nisko,ja skurczy przepowiadających nie miałam,moze te bóle które masz są u Ciebie przepowiednią;-)

ja gdzieś w 38 tygodniu też miewałam takie bóle ale to w nocy..
Przeziębiona też byłam w ciąży niestety to jest okropieństo!

sprawa silnym mięśni pochwy na pewno udzieliła sie szyjce macicy,jak silne mięśnie ma to i macica może nie chce pracować jak powinna,myśle że cc ją czeka,w szpitalu w moim mieście na pewno by miała już cesarkę robioną,bo 5 kroplówek to już przesada,poznałam kiedyś na patologi dziewczynę,która była 2 tygodnie po terminie,3 kroplówki za sobą i zdecydowano o cesarce

no właśnie bynajmniej ma dobrą opiekę tylko szkoda że tyle musi czekać ma podobnie do mnie też moj mały nie chciał wyjść tylko ze ja bylam po terminie,

no nie wiem czy po przebiciu ruszy,cos mi sie wydaje że nie,ale oby ruszyło.Bo jak skurcze były i nie nasilały się do tego stopnia by było rozwarcie wraz z ich siłą to przebicie pęcherza nie wiem czy pomoże,ale jak go przebiją to moze to trwać kolejną dobę,moja siostra mi mówiła że jej koleżance przebili pęcherz po terminie i dopiero po 16godzinach coś sie zaczęło dziać i to po kolejnej kroplówce

to jest normalnie straszne co oni w tych szpitalach robią... moim zdaniem powinni już coś działać a nie tylko ją kroplówką faszerują... dziewczyna sie tylko męczy..:(

u mnie od odejścia wód do momentu w którym miałam maksymalne rozwarcie trwało ponad 12 godzin,ale wiesz co adka moja znajoma z innego forum miała takie bóle 2 lub 3 dni,już nie pamiętam dokładnie,ale jak masz nieregularne to nie ma pospiechu,ja przyznam się że ja nawet nie liczyłam czy mam regularne czy nie,tylko na początku,bo potem była taka jazda,że nawet nie wiedziałam gdzie telefon położyłam hehe ale w szpitalu zrobią Ci ktg i odeślą do domu lub zatrzymają ;-)

reklama
Do góry