a dziękuję;-)shyangel brzuszek fajny i mały :-) i fajne łózko i szafki przy nim hehe kolor cudny :-)
reklama
artystka92 piękny brzuszek!
Dziewczyny mam pytanie kiedy wam się wycisnęły pępki i czy każdej się wyciska????
Dziewczyny mam pytanie kiedy wam się wycisnęły pępki i czy każdej się wyciska????
Ostatnia edycja:
Pauluś89
Grudzień 2009
Mi pępek nie wyszedł przez całą ciążęartystka92 piękny brzuszek!
Śliczny brzusio)))
Już nisko
och ja też chciałam taki bez rozstępów a mam okropne
Ostatnia edycja:
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
nie wiem, same ocencie.....artystka92 piękny brzuszek!
bo to ani i w srodku ani na zewnatrz...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hahaha ja mialam wyrwe a nie dziure ....jestesaniolkiem mi się wydaje, że to wszystko zależy od tego jaki pępek miałaś wcześniej. Bo jeśli "dziurę" to widać, że Ci wypchało . Ja mam takiego guzika
nie jest to guzik ale jest rowno ze skora brzucha i watpie by mi jeszcze wyskoczyl na wierzch przed porodem......
moj brzuch czasami tak dziwnie wyglada ze to masakra .... takich figur jeszcze nie widzialam ...
artystka92
Fanka BB :)
No dziewczyny mi pepek nie wyszedł od połowy pępka w góre jest lekko odstający a poniżej połowy pępka jest wklęsły i tak juz mam od 6 miesiaca. Nie wydaje mi sie zeby mi wyszedł pępek
Dzieki za mile slowa. Ja mam tylko 2 rozstepy na brzuchu nad pepkiem mam 2 krechy i mam nadzieje że tak zostanie Bo juz ani jednego wiecej nie przeżyje ;P
Dzieki za mile slowa. Ja mam tylko 2 rozstepy na brzuchu nad pepkiem mam 2 krechy i mam nadzieje że tak zostanie Bo juz ani jednego wiecej nie przeżyje ;P
Pauluś89
Grudzień 2009
Mi najwięcej wyskoczyło w ostatnich dwoch tygodniach właśnie więc balsamuj się ile wlezieNo dziewczyny mi pepek nie wyszedł od połowy pępka w góre jest lekko odstający a poniżej połowy pępka jest wklęsły i tak juz mam od 6 miesiaca. Nie wydaje mi sie zeby mi wyszedł pępek
reklama
artystka92
Fanka BB :)
Ok dzięki kochana za rade