reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
aga aaaaaaale majciochy ....
a brzusio slicznie boski :*
a brzusio slicznie boski :*
artystka92
Fanka BB :)
Neftis widac juz widać Ale jeszcze jakby ktoś nie wiedzial to pomyslałby ześ sie najadła
Ale juz niedługo Ci wyskoczy bebzolek
Evelle super brzuszek ;D
Aga piękny kształt. Śliczny masz brzusio ;]
Ale juz niedługo Ci wyskoczy bebzolek
Evelle super brzuszek ;D
Aga piękny kształt. Śliczny masz brzusio ;]
artystka92
Oj pamiętam pamiętam ;D
Ja taki jak Ty teraz miałam w 20 tygodniu ;D;p hihi chociaż ja taka chudziutka jak Ty to nie byłam ;]
A zobaczysz zleci ten czas. Ja dopiero co sie o ciąży dowiedziałam, a tu już na dniach moge rodzić ;D Wyczekuje bobasa Wiec czas leci fiu fiuuu baaardzo szybko ;]
Ja taki jak Ty teraz miałam w 20 tygodniu ;D;p hihi chociaż ja taka chudziutka jak Ty to nie byłam ;]
A zobaczysz zleci ten czas. Ja dopiero co sie o ciąży dowiedziałam, a tu już na dniach moge rodzić ;D Wyczekuje bobasa Wiec czas leci fiu fiuuu baaardzo szybko ;]
reklama
artystka92
a no nie dziękuję żeby nie zapeszyć.
Ale mi gin powiedziala ze raczej do terminu (7marca) nie wytrzymam i ze urodze. No ale cóż zobaczymy Czekam i czekam i sie doczekać narazie nie moge.
A tak wogóle dziewczyny, tu wstawiamy foty swoich bebzolków rozmawiamy o brzusiach. Ale jak chcecie pomarudzić jak to wam coś dolega albo sie dzieje, albo ogólnie chcecie z kimś pogadać, wpadajcie na wątek brzuszkowe pogaduchy.
Zapraszamy, male nasze grono narazie
Pozdr.
Ale mi gin powiedziala ze raczej do terminu (7marca) nie wytrzymam i ze urodze. No ale cóż zobaczymy Czekam i czekam i sie doczekać narazie nie moge.
A tak wogóle dziewczyny, tu wstawiamy foty swoich bebzolków rozmawiamy o brzusiach. Ale jak chcecie pomarudzić jak to wam coś dolega albo sie dzieje, albo ogólnie chcecie z kimś pogadać, wpadajcie na wątek brzuszkowe pogaduchy.
Zapraszamy, male nasze grono narazie
Pozdr.