reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

saleminka to wszyscy chłopcy będą o tą jedną się bić ;P :) Hehe
Powiem Ci że wszyscy do okoła mają chłopaków, moja koleżanka córke ma urodzić na dniach, ale prócz tego to mam z 15 kolezanek w ciązy, i wszystkie chłopakow mają. Jakoś tych dziewczynek bardzo mało się rodzi... Jak leżałam w szpitalu to też wszystkie miały mieć chłopaków

reklama
Wszystkie macie śliczne brzuszki :-). Jejku tak miło na nie popatrzeć :-), przypomina Mi się mój,troszkę Mi za nim tęskno :-).
Pozdrowionka

reklama
Wierz mi, że już widać, bo ja naturalnie to mam płaski brzuszek, a nawet wklęsły ;-):-D

bo w 5 tyg to macica nawet nie powiększa się jeszcze dlatego tak napisałam,bo brzusio u szczupłych rośnie gdy macica rośnie,ale jak ciąża to i tłuszczyku mogło się trochę odłożyć :-D hehe
ja go miałam sporo hehe 21kg na plusie byłam,a teraz jedynie 5kg ale wyglądam dobrze :-D tak bynajmniej myśle hehe ;-) 10 dni po porodzie miałam 11 kg mniej :-) ale Kubuś miał 4200

Do góry