reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ej brzusio mi zmalal, a dokladnie to nie mam juz tej gorki na dolr ale to wyglada tak jakby sie poszerzyl w gore i w boki a z dolu ubylo go?? tez tak mialyscie??....
saleminka8
Fanka BB :)
Jestesaniolkiem ja na końcówce miałam 116cm w brzuchu na tej samej wysokości,a dodam a raczej przypomnę,że urodziłam pulpecika 4200g
Ciekawe czy to ile kobieta przytyje ma się do tego jak duży dzidziuś potem będzie,bo ja apetyt miałam duży a w 2 połowie ciąży przybierałam 1kg na tydzień hehe może i dlatego Kuba urodził się klockiem hehe
co do zmieniajacych się rozmiarów brzuchola to różnie bywa,ja kiedyś miałam tak jakby szpic,ptem nabrał okrągłości,to też zależy od tego jak dziecko się ułoży
hehe
potem
i końcówka
Ciekawe czy to ile kobieta przytyje ma się do tego jak duży dzidziuś potem będzie,bo ja apetyt miałam duży a w 2 połowie ciąży przybierałam 1kg na tydzień hehe może i dlatego Kuba urodził się klockiem hehe
co do zmieniajacych się rozmiarów brzuchola to różnie bywa,ja kiedyś miałam tak jakby szpic,ptem nabrał okrągłości,to też zależy od tego jak dziecko się ułoży
hehe
potem
i końcówka
Ostatnia edycja:
artystka92
jestesaniolkiem ja tak mialam i mialam wrazenie ze mi zmalal i sie zmartwilam, ale po tygodniu wysadzilo mi wieeeelki brzuchol )
Raczej nie musisz sie niepokoić. Dzidzia gdzieś w okolicy plecków może sobie smacznie śpi. Ja teraz to mam tak że lewy bok taki malutki a na prawym wypchany przez dzidzie xD Jak mam bluzke to czasem to wyglada jakbym sobie wypchała brzuch poduszką ;p
romari dlaczego masz taki malusi brzuszek, jest słodki, ale ja mam olbrzyma w porównaniu do Twojego. Lekarz nic Ci nie mówi?
saleminka ja mam już 104 w pasie hehehe
Ale brzuchol gigant!! Śliczny miałaś brzusio !!! )))
Hihi ale ja mam 28 tydzień a moja koleżanka ma troszke mniejszy brzusio ode mnie a na dniach ma iść na porodówke Już ma 38 tydzień hihi
Raczej nie musisz sie niepokoić. Dzidzia gdzieś w okolicy plecków może sobie smacznie śpi. Ja teraz to mam tak że lewy bok taki malutki a na prawym wypchany przez dzidzie xD Jak mam bluzke to czasem to wyglada jakbym sobie wypchała brzuch poduszką ;p
romari dlaczego masz taki malusi brzuszek, jest słodki, ale ja mam olbrzyma w porównaniu do Twojego. Lekarz nic Ci nie mówi?
saleminka ja mam już 104 w pasie hehehe
Ale brzuchol gigant!! Śliczny miałaś brzusio !!! )))
Hihi ale ja mam 28 tydzień a moja koleżanka ma troszke mniejszy brzusio ode mnie a na dniach ma iść na porodówke Już ma 38 tydzień hihi
Ostatnia edycja:
ramari
Taki mój urok :-) synuś też do gigantów nie należy- niedawno na usg ważył 1030g, ale rozwija się prawidłowo i to jest najważniejsze
artystka92
To dobrze że wszystko ok ) Oby dzidziuś rósł zdrowo )))
A ja wstawiam zdjęcia brzuszka z dziś Troszke urósł hehe
a tu pod przykryciem:
28 tydzień i 5dzień ))
W opakowaniu jakoś taki mniejszy hihi ))
A ja wstawiam zdjęcia brzuszka z dziś Troszke urósł hehe
a tu pod przykryciem:
28 tydzień i 5dzień ))
W opakowaniu jakoś taki mniejszy hihi ))
Ostatnia edycja:
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
saleminka ojej ale wieeelki brzuuusio mialas ... a jak tam Kubus??
ale mnie Mala wali po dole brzuszka... hihi ^^
ale mnie Mala wali po dole brzuszka... hihi ^^
saleminka8
artystka92 wiesz co mi najbardziej brzuch podobał się do 30tc potem posypały mi się rozstępy z którymi teraz walcze
jestemaniolkiem Kuba gigant nadal hehe 6,5 tygodnia i 6250g hehe
ale zobaczcie jego piękny uśmieszek
jestemaniolkiem Kuba gigant nadal hehe 6,5 tygodnia i 6250g hehe
ale zobaczcie jego piękny uśmieszek
Ostatnia edycja:
artystka92
saleminka ale duuuziii śliczny chłopak ;D mmmm... Jak podrośnie to nie opędzi się od dziewczyn )
jestesaniolkiem a jak tam u Ciebie? Zdrowie Tobie i dzidzi dopisuje? ) Jak się czujecie?
jestesaniolkiem a jak tam u Ciebie? Zdrowie Tobie i dzidzi dopisuje? ) Jak się czujecie?
reklama
saleminka8
artystka92 może nie będzie musiał szukać,bo mojej koleżance urodziła się córka w grudniu hehe wszystkie znajome chłopaków mają a tu na świat przyszła babka hehe
Wczoraj wpadłam na folder gdzie mam fotki z ciąży,nawet nie wiedziałam że będzie mi tak brakować brzuszka
Wczoraj wpadłam na folder gdzie mam fotki z ciąży,nawet nie wiedziałam że będzie mi tak brakować brzuszka