reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

ja mialam taki do niedawna.Ale jak wyskoczyl:Dhehe w sumie nie mam tez imponujacego jak inne.Bo gdy ktos nie wie ze jestem w ciazy to tego nie zauwazy.

reklama
Jestesaniolkiem ja na końcówce miałam 116cm w brzuchu na tej samej wysokości,a dodam a raczej przypomnę,że urodziłam pulpecika 4200g :-D
Ciekawe czy to ile kobieta przytyje ma się do tego jak duży dzidziuś potem będzie,bo ja apetyt miałam duży :cool2: a w 2 połowie ciąży przybierałam 1kg na tydzień hehe może i dlatego Kuba urodził się klockiem hehe

co do zmieniajacych się rozmiarów brzuchola to różnie bywa,ja kiedyś miałam tak jakby szpic,ptem nabrał okrągłości,to też zależy od tego jak dziecko się ułoży

hehe

potem

i końcówka

Ostatnia edycja:
jestesaniolkiem ja tak mialam i mialam wrazenie ze mi zmalal i sie zmartwilam, ale po tygodniu wysadzilo mi wieeeelki brzuchol ;))
Raczej nie musisz sie niepokoić. Dzidzia gdzieś w okolicy plecków może sobie smacznie śpi. Ja teraz to mam tak że lewy bok taki malutki a na prawym wypchany przez dzidzie xD Jak mam bluzke to czasem to wyglada jakbym sobie wypchała brzuch poduszką ;p

romari dlaczego masz taki malusi brzuszek, jest słodki, ale ja mam olbrzyma w porównaniu do Twojego. Lekarz nic Ci nie mówi?

saleminka ja mam już 104 w pasie :D hehehe :p
Ale brzuchol gigant!! Śliczny miałaś brzusio !!! :))))
Hihi ale ja mam 28 tydzień a moja koleżanka ma troszke mniejszy brzusio ode mnie a na dniach ma iść na porodówke :D Już ma 38 tydzień hihi :p

Ostatnia edycja:
To dobrze że wszystko ok :)) Oby dzidziuś rósł zdrowo :))))

A ja wstawiam zdjęcia brzuszka z dziś :D Troszke urósł hehe

zdjcie042modified.jpg

a tu pod przykryciem:
zdjcie045f.jpg

28 tydzień i 5dzień :)))
W opakowaniu jakoś taki mniejszy hihi :)))

Ostatnia edycja:
artystka92 wiesz co mi najbardziej brzuch podobał się do 30tc potem posypały mi się rozstępy z którymi teraz walcze

jestemaniolkiem Kuba gigant nadal hehe 6,5 tygodnia i 6250g hehe
ale zobaczcie jego piękny uśmieszek

Ostatnia edycja:
reklama
artystka92 może nie będzie musiał szukać,bo mojej koleżance urodziła się córka w grudniu hehe wszystkie znajome chłopaków mają a tu na świat przyszła babka :-D hehe

Wczoraj wpadłam na folder gdzie mam fotki z ciąży,nawet nie wiedziałam że będzie mi tak brakować brzuszka :-D

Do góry