reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Skoro wszystko ok, to super :-) też kiedyś ważyłam przy 167 cm 42 kg i za nic nie mogłam przytyć. Zaczęłam wmuszać w siebie jedzenie, trochę sportu i teraz po 5 latach ważę 48 - trochę zajęło. Z wiekiem się trochę przybiera. Chociaż wiem jakie to uciążliwe. Objadaj się ile możesz :-D może oprócz brzusia coś zostanie potem ;-)

reklama
dziewczyny ale super brzuszki.... :tak:
Marcepanek no Twój przebija wszystkie:-) czekamy na foty z pozniejszego okresu ciazy:-)
Hehe az mi sie zatesknilo za brzusiem.... ale nie:no: mam juz trójke brzdaców... starczy narazie....;-)

Marcepanek miałam taki sam brzuś w 21 tygodniu a juz w 23/24 wystrzeliło mnie jak ho hoo xD :)
Z tym że ja nigdy nie miałam takiej figury jak Ty... :p przed ciążą ważyłam 56/57 :p ale mimo wszystko mialam dość płaski brzuch :)

Ostatnia edycja:
Marcepanek nie przejmuj się, nie Ty jedna masz taką budowę ciała. Ja jestem w 13 tygodniu ciąży i ważę 38 kg przy wzroście 150cm, wiec sama widzisz. A wyniki mam tak jak Ty, książkowe :) Z tym, że to moja pierwsza ciąża, więc mam nadzieje, że co nieco mi po niej tłuszczyku zostanie :)

Cześć Dziewczyny. I ja w końcu odważam się pokazać swój brzuszek, choć te paskudne rozstępy.....:zawstydzona/y: Fotka z dzisiaj - pierwszy dzień 38 tc

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 238
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry