reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
artystka twój mały jest przecudaśny!! Przyznam, ze obserwowałam cały czas Twoją akcje porodowa tu na forum i wiem, ze się strasznie wymęczyłaś. Ale uwierz mi WARTO BYŁO!!

evelle kochana!! Nawet nie wiesz jaaak warto! :)
Uwierz mi ze porod nie należy do przyjemnej czesci ciąży..
Ale efekty... Jak juz sie dziecko zobaczy to sie zapomina o wszystkim!!! ;)
Mogłabym mieć przedszkole całe ! :)

artystka- przedszkole? :D hehe ty jak coś powiesz :D
ale racja urodzić- bezcenne przeżycie i ten pierwszy widok dzidzi.. ahh ja juz za 2 lata myśle zaczne sie o 2 starać :D hhe chce mieć parke :D

ehhhh, jak tak mozecie...... ja poprzestane na dwojce a nastepne to tak za 5-6lat nie wczesniej - mnie denerwuje ciaza a co dopiero bedzie poznije, wczoraj pierwsza proba wywolania _ sexior, ahhhh... bylo bosko w nocy skurcze i bole nad ranem tez ale tak to nic sie raczej nie ruszylo :( buuuu....

jestesaniolkiem widzę, ze zdecydowaliście sie na "zalewanie" :p Czasem jeden raz nie wystarczy hehe :) Pochodź trochę po schodach, zmyj podłogę na kolankach :p A jak sexior to właź na górę i pracuj :p Podobno pomaga!

mój brzunio w 16 tyg ...jak narazie beż zmian a waga -2,5 kg,a dzidzia już daje o sobie znać już od 13 tyg ,teraz jej ruchy są już na tyle wyrażne że mężulek już je czuje!!!
50266deb07447d2ef17a1482ce51e5de,10,19,0.jpg

reklama
Do góry