reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

dziewczyny jak ja juz bym chciala z powrotem taki brzuszek ja wy macie :D
Ale za to ja juz mam kogoś na kogo wy z niecierpliwością czekacie hehe ;)

Co do lewatywy.. Ja mialam i wyszlam z lazienki po lewatywie tak przeszczęsliwa ze szok! Ja tydzien czasu potrafiłam nic nie zrobić (jak to kobiety w ciązy,zaparcia..) no i jak mi lewatywe zrobila to poczulam taką ulge ze na porodówke poszłam w mega dobrym nastroju ;P
I naprawde to nic nie boli i nie ma strachu i to nie zaden wstyd.! Nawet jesli podczas porodu sie zdarzy coś. :) Nie pierwsza i nie ostatnia tak zrobiła wiec to normalne ! ;]

A powiem wam moja sytuacje ze szpitala, apropo lewatywy xD haha
O godzinie 6 rano zawsze pobudka na temperature, ja spałam, weszła polozna i stanęła nade mną, to ja szybko po ta zatyczke zeby zmierzyla mi temperature, a ona: "nie nie Pani Marto, lewatywka.. Lewatywka" wszystkie na sali zaczeły sie smiac... Poszlam na ta lewatywe juz po wszystkim, wracam na sale... A szurnieta "Ania" z sąsiedniego łóżka (taka troche szurnięta, przez 3 dni nie spałam przez nią bo mnie w nocy budziła!!) pyta sie mnie: "I jak było?" a ja do niej ze normalnie, ona do mnie: "a mam takie jeszcze pytanie, przyjemna jest lewatywa? Fajne uczucie?" wszystkie na sali znowu w śmiech a "Anka" dopytywała sie z pół godziny, w koncu jej odpowiedziałam żeby wsadziła sobie w tyłek rurke i wpuściła wode z mydłem i zobaczy jak to jest
Haha ;] A po lewatywce poszlam sie zważyłam haha to az polożna sie smiala bo pol kg mniej ważyłam haha ;]

Ogólnie dziewczyny! Podczas porodu nie bedziecie mialy czasu na myslenie czy popuscicie czy nie! :) Wiec sie nie zastanawiajcie ;)

evelle brzus piękny! Podziwiać tylko ;)

adka no urósł Ci przed tym porodem, miałaś wczesniej mniejszy. mnie ze 3 dni przed porodem to tak juz wysadziło ze szok, ledwo sie ruszałam :p

yowita super zrobiłaś te zdjecia.. Dokladnie widać jak rósł :))) Super ! ;)

shyangel nooo brzuś rośnie z dnia na dzień ;)

reklama
reklama
Do góry