reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Dziewczyny nie da sie stwierdzic po wygladzie brzusia co nosimy, przeciez ksztalt brzucha zalezy od ulozenia dziecka i ilosci wod plodowych:):) Z kolei na ulozenie dziecka ma wplyw budowa naszej miednicy.

Aga042-Cudo brzuszek:):)

reklama
kobito ja nie bylam chudzinka przed ciaza :D wiec brzuchola troche mialam o tyle dziwne ze sie tak szybko mi rozstepy pojawily ;p

Hm :-) ja oglądałam swoje brzunio i mam tylko takie jakby paseczki białe na bioderkach... hmm ale wyglądają na "stare" :-p
Czyli ta ciąża jeszcze mi rozstępów nie dostarczyła :-D
i dobrze...
Ciągle się zastanawiam czy i jeśli to ile - przytyłam... (?)
W ten piątek wizyta u Gin. posłucham nareszcie serduszka ;-) czuję, że dzidzia urosła... Czasem jak się napręży to czuję w miednicy łaskotanie i kopniaki w żołądek :-p czyli jakieś 25 cm na pewno już ma moja gwiazdka...
Kiedy miałyście Trzecie obowiązkowe USG? ja miałam 12tydz, 18tydz, a teraz? coś lekarz przebąkiwał że po 30 tygodniu... Łeeee tak długo mam czekać? :-p

:nerd: wyszczuplałam...
:shocked2: straciłam gdzieś po drodze mój tyłeczek :dry:
apetyt jakiś nijaki...
:confused: co jest??

O przepraszam - lody zajadam :-p ale dziś normalny posiłek jadłam ostatnio ok. 17.
i nie czuję zbytnio głodu... Ech... a jeśli w piątek na wizycie Gin powie - proszę tyć? :shocked2:

Fakt faktem - brzusio rośnie, niunia też, czuję jak się rozpycha, że to już duża dziewuszka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
butti ja znam dziewczyne ktora przez cala ciaze stracila ok 5kg i ani jednego nie przytyla.... i z dzidzia bylo wsio ok :)....
ja zaczelam tyc dopiero po 7 miesiącu wiec kochana luzik :)..
aktualnie mam 20kg na +
a co do ruchow, od kiedy brzuszek opadl strasznie bola, az lzy mi sie cisna do oczu....
a bebziolek pierwsza klasa - cuuudenko :)...

Do góry