reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

reklama
widzialam jakos ostatnio tu na forum zdjecie testów ciązowych i tak mi przyszlo do glowy,nie zeby je tu umieszczac tylko ja swoj trzymam na pamiatke,i to podpisany,a wy swoje macie:-)

ja mam dwa z poprzedniej ciazy i teraz mam 3 hehe. a dlaczego??? poniewaz chcialam kupic dwie rozne firmy dla pewnosci bo moze jakas wadliwa czy cus no a tutaj juz o tym pomysleli i sprzedaja przewaznie opakowania po 2 testy. znalazlam tylko jeden pojedynczy wzielam ten i jeden podwojny tak ze mam 3. a co nie mialam ich wykorzystac??? na poczatku 2 a jak mialam jakies plamienia brazowe w 6 tyg (nic zlego) to zrobilam potem trzeci czy jeszcze jestem w ciazy...

niezle Asylan ale pamiątka to pamiatka,ja swoj tez zostawiam,wiecie co jak to pisalam to przypomniala mi sie mina mojego męża jak mu powiedzialam ze ten test to w tym miesiącu jednak dodatni wyszedl,kabarecik,ale to przy okazji wam opowiem buza sliczna:-)

Też mam moje 2 testy :happy: Pierwszy zrobiłam "żeby zużyć" przed kolejną turą leczenia - jakiś straszny badziew. Od razu zżółkł i zrobił się obleśny, więc kupiłam drugi (kierując się wyłącznie wyglądem) i jest bardziej "pokazową" pamiątką :-)

Ja niestety wywaliłam moje dwa testy przez Niedźwiedzia, mówił, że to takie niehigieniczne trzymać te testy. No cóż uległam :-(, a o tym żeby cyknąć fotkę w ogóle nie pomyślałam, cholera teraz to żałuję i jestem wściekła, że nie przyszło mi to do głowy :wściekła/y:.

reklama
dzieki Dorotka :)
juz mam troszke wiekszy :)
z tyg na tydzien widac roznice:)
nie jest taki duzy bo od poczatku ciazy przytylam 1,5 kg
i rosnie mi tylko brzyszek i piersi
pzdr dorota

Do góry