reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
no ładniutkie macie te brzuszki,musimy z moim mężulkiem kupic karte do cyfrówki,bo ze starej nic nam nie zosteło,gdzies sie zapodziala podczas remontu mieszkanka,i schodzi nam z tym juz 2 miesiące,więc jak tylko kupimy,a teraz patrząc na tak sliczne brzusie,dopilnuje zakupu karty,buziaczki
E
efilo
Gość
Ja to samo co Blanes. Pupa i uda - u mnie masakra.
Jola - ja też mam takie odcięcie. Tylko na zdjęciu tego tak nie widać
Jola - ja też mam takie odcięcie. Tylko na zdjęciu tego tak nie widać
A ja od wczoraj się gimnastykuję, bo dostaje już lekkiego świra bez ruchu :-) Normalnie spędzałam 2-3 dni w tyg. na jakimś pływaniu albo aerobiku a tu nic nie można. Ćwiczenia z BB może mnie trochę rozruszają, ale póki co to są strasznie stateczne
E
efilo
Gość
A ja dzisiaj ide na pierwszy aqua-aerobik. Mam nadzieję że się troszkę poczuję bardziej fit. ;-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
ja narazie waże 61,tylko przy waszych zdjęciach to tez mam kompleks swoje pokazac<narazie jeszcze ich nie mam>,bo wyglądacie tak cudnie,ale ponieważ jestem optymistką to licze na to ze i moje bedzie tak ładnie wyglądac,ale wiecie moje kochaniutkie dlaczego tak ladnie wyglądamy,bo nosimy takie małe cudenka w tych ślicznych brzuszkach,i dlatego to jest takie piękne,buziaczki
reklama