reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

reklama
no ładniutkie macie te brzuszki,musimy z moim mężulkiem kupic karte do cyfrówki,bo ze starej nic nam nie zosteło,gdzies sie zapodziala podczas remontu mieszkanka,i schodzi nam z tym juz 2 miesiące,więc jak tylko kupimy,a teraz patrząc na tak sliczne brzusie,dopilnuje zakupu karty,buziaczki

Rany, chudziny jedne. Jak na Was patrzę, to dochodzę do wniosku, że ja swojego zdjęcia nie pokaże, bo Wy będziecie wyglądać jak ja teraz na tydzień przed porodem:-D :-D

Dzagud o czym Ty mówisz jesteś jedna z nas i uważam że powinnaś się pochwalić swoim brzusiem i to bez obaw!!! Ja waże 66 kg wiec chudziną nie jestem:-) a zresztą każda z ciężarnych ma prawo do tłuszczyku!!

Ja ważę 68kg, najwięcej tłuszczyku poszło w tyłek i nogi, więc zdjęciem się nie sugeruj ;-)

Ja to samo co Blanes. Pupa i uda - u mnie masakra.

Jola - ja też mam takie odcięcie. Tylko na zdjęciu tego tak nie widać :tak:

A ja od wczoraj się gimnastykuję, bo dostaje już lekkiego świra bez ruchu :-) Normalnie spędzałam 2-3 dni w tyg. na jakimś pływaniu albo aerobiku a tu nic nie można. Ćwiczenia z BB może mnie trochę rozruszają, ale póki co to są strasznie stateczne :tak:

ja narazie waże 61,tylko przy waszych zdjęciach to tez mam kompleks swoje pokazac<narazie jeszcze ich nie mam>,bo wyglądacie tak cudnie,ale ponieważ jestem optymistką to licze na to ze i moje bedzie tak ładnie wyglądac,ale wiecie moje kochaniutkie dlaczego tak ladnie wyglądamy,bo nosimy takie małe cudenka w tych ślicznych brzuszkach,i dlatego to jest takie piękne,buziaczki

reklama
To na pewno dodaje nam uroku, kobiety w ciąży są piękne :tak::tak::tak: ja jestem zadowolona, mimo tych kilu nadwyżkowych kilogramów.

Do góry