reklama
E
efilo
Gość
Ja też zachowałam teścik. A właściwie to mój ukochany - bo dostał go w skarpeteczkach w prezencie.
isia_83
Fanka BB :)
Spokojnie Blanes, ja z moim brzuszyskiem Cię pocieszymy Mój mąż jest zszokowany tempem wzrostu brzucha, ja już się mieszczę w jedne tylko spodnie... Niedawno mi tak wyskoczył:-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
bardzo ładny brzusio Isia:-)
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
niezle isia. a to jeszcze 5 miesiecy!! mnie to przeraza bo mam troche mniejszy od Ciebie ale gdy pomysle ze tyle czasu i co tydzien wiekszy... brr. jakos damy rade. ale juz czuje bol plecow nadchodzi aaaaaa
Isia, Dorka: bardzo ładne brzuszki.
Ja też cosik pewnie niedługo wstawię. A tak a propos wielkości brzuszków, to znalazłam w jakiejś tam książce taki schemacik. Pani sobie stoi profilem i ma zrobioną serię zdjęć co 6 tyg. (chyba). Mój M. wg tych zdjęć, dodam nie widząc opisów, wskazał mój brzucho na jakiś 30 tydz. hehehehe
Ja też cosik pewnie niedługo wstawię. A tak a propos wielkości brzuszków, to znalazłam w jakiejś tam książce taki schemacik. Pani sobie stoi profilem i ma zrobioną serię zdjęć co 6 tyg. (chyba). Mój M. wg tych zdjęć, dodam nie widząc opisów, wskazał mój brzucho na jakiś 30 tydz. hehehehe
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorka ladniutki brzunio:-)
reklama