reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

reklama
Dorka ładne mieszkanko, ale niestety kolejna chudzina na forum :-(. Ja tego psychicznie nie zniosę ;-):-).

Spokojnie Blanes, ja z moim brzuszyskiem Cię pocieszymy :-D:-D Mój mąż jest zszokowany tempem wzrostu brzucha, ja już się mieszczę w jedne tylko spodnie... Niedawno mi tak wyskoczył:-)
mybellyqq7.jpg

niezle isia. a to jeszcze 5 miesiecy!! mnie to przeraza bo mam troche mniejszy od Ciebie ale gdy pomysle ze tyle czasu i co tydzien wiekszy... brr. jakos damy rade. ale juz czuje bol plecow nadchodzi aaaaaa

Isia, Dorka: bardzo ładne brzuszki.
Ja też cosik pewnie niedługo wstawię. A tak a propos wielkości brzuszków, to znalazłam w jakiejś tam książce taki schemacik. Pani sobie stoi profilem i ma zrobioną serię zdjęć co 6 tyg. (chyba). Mój M. wg tych zdjęć, dodam nie widząc opisów, wskazał mój brzucho na jakiś 30 tydz. hehehehe :baffled::confused::-D

reklama
Do góry