reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

Najśmieszniejsze jest to, że u mnie tych "nadwyżkowych" kilogramów nie ma tak dużo, ale cała "para" poszła w brzuch i naprawdę wyglądam jak co najmniej w 7-mym miesiącu. A jak włożyłam swoje stare ogrodniczki, to wyglądałam jakbym już do szpitala jechała, aż się rodzina przestraszyła. Na szczęście, to właśnie te ogrodniczki tak mnie pogrubiły.:-D

reklama
A ja dzisiaj ide na pierwszy aqua-aerobik.
I jak zajęcia? Chodziłaś na to kiedyś wcześniej, czy dopiero teraz?
I pytanie "techniczne" ;-) - co z kostiumem? Rozumiem, że teraz masz normalny ale potem - są specjalne dla ciężarnych (pewnie tak - tylko gdzie można je dostać)?
Jejku - ale seria pytań...

cześć dziewczynki,nareszcie mama 1 fotkę brzunia,co prawda zdjęcie nie jest może najlepszej jakości ,ale po wczorajszej kolacji mój mężulek nie miał podobno siły,a tak naprawde chyba mu sie nie chciało,poza tym musiałam troszke zmniejszyc te fotkę,i nie wiem jak to wyjdzie ale pierwsza jest pierwsza,buziaczki

1. Chodziłaś na to kiedyś wcześniej, czy dopiero teraz?
2. co z kostiumem?

1. Ćwiczyłam tak jedynie na wakacjach. Jest super. Nie męczy się człowiek tak jak na zwykłych ćwiczeniach. Cieszę się że koleżanka mnie wyciągnęła.

2. Kostium mnie rozśmieszył. Mam taki typowy pływacki jednoczęściowy. Byłam przekonana że będę miała problem z brzuszkiem. A tu nic z tego. Wyszły mi c..cki. :-D I to bokiem. Ale na szczęście nie tragicznie i od bidy mogę jeszcze chodzić. A taki strój widziałam w necie na stronce z bielizną ciążową. Ale to później...

Ja na aqua chodziłam przez rok, i szczerze polecam. Nie lubię się pocić i takie ćwiczenia nie obciążają stawów jak normalne. Teraz chyba też się przejdę do klubu, bo na razie mi nie idzie z tymi ćwiczeniami z BB. Tylko właśnie, najpierw się zmierzę z kostiumem, może być śmiesznie :tak:

to troche stare zdjecie ale jeszcze nie mam innego. zrobione w wigilie po kolacji (wiec jeszcze w zoladku sporo swiatecznych potraw). w zeszlej ciazy mialysmy hobby z kumpela ze mierzylysmy co miesiac obwod brzucha (ona miala taki sam termin tzn 5 dni pozniej). ale najwazniejsze jest ile przybylo a nie tylko wymiary. ja zawsze mialam 65cm a na koniec ciazy 102cm wiec przybylo mi 37cm wow. teraz juz mam 82cm i sie boje co dalej..... brrrrr jolka pobilas mnie a myslalam ze moj jest ogromny jak na ten etap ciazy. blanes ladny brzusio i jakos wysoko Ci sie zaczyna albo to efekt zdjecia. efilo piekny brzusio! a moj jak bez bluzki to przypomina raczej brzusio siwuchy a rano brzusio jolki hmmm. tez tak macie ze roznie wyglada? a kilogramy to raczej mi sie zebraly na udach i pupie kurcze moze troche na ramionach. przy wzroscie 161cm wazylam miesiac temu 54.5kg. w piatek sie okaze ile przytylam oj!!

Asylan przecież ty tak chudo tu wyglądasz, no fajnie ja to słonica jestem przy tobie.:-) A to moje zdjęcie to chyba takie ujęcie, nie zaczyna mi się tak wysoko.

reklama
Mi dzisiaj w pracy powiedzieli, że całkiem sporo urosłam :zawstydzona/y:
Na co ja stwierdziłam, że w czerwcu, to będę przed sobą brzuch na taczce prowadzić :-D

Do góry