reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

reklama
z góry przepraszam za fatalną jakość.... obiecuję poprawę :-D mój brzunio z jak na mój nos małym Facecikiem w środeczku w 17 tyg. i 1 dniu OM ( ciekawe czy gin potwierdzi tego Facecika, tak bardzo bym chciała Dziewunię... ;-) )

Clipboard01.jpg

Niuni ty też taka chudziutka?? Normalnie szok dziewczyny, ja się zaraz sfotografuję bo ja to przy was jestem w 8mc :-D:-D

ha, gdybyś mnie zobaczyła z najedzonym brzuszkiem!!! :-D tylko,że od dwóch dni znów mam "nagłe zwroty akcji" i mdłości. Mam nadzieję,że tylko chwilowe!

Śliczniusie!!!!!!!!!!!!!! NIe mów,że 8mc bo ja za jakieś pewnie 2 tyg. też będę paradować z taką fajną piłeczką :-) i tak już chodzę tylko w jednych spodniach. Niedługo coś trzeba będzie zaradzić :-)

reklama
Do góry