reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

Bardzo ładny brzuszek dorotka :-):-) Możesz być z niego dumna:-D Dziewczyny, chyba nie zamierzamy w jakieś kompleksy popadać z powodu wielkości brzucha? Ja tam w sumie sie ciesze z mojego olbrzyma :-D:-D

reklama
Super brzuchy! Blanes podnosisz mnie na duchu, bo ja też tak mniej więcej wyglądam, tylko jeszcze grubiej. Może dlatego, że w ogóle jestem raczej grubiutka:-). No i cała para idzie mi w brzuch! Może wreszcie jutro zrobię zdjęcie i wkleję.
Ale nie martw się, ostatnio czytałam jakąś gazetkę dla mam i tam było zdjęcie kobitki w drugiej ciąży, w 13tym tygodniu, a wyglądała jak przed rozwiązaniem. I mówiła, że jej tak strasznie szybko rośnie brzucho, bo w pierwszej ciąży też tak miała.

Blanes super brzusio i widze ze nalezysz do kobiet ktorym wszystko idzie w brzusio. ciesz sie bo porodzie brzusio zniknie i nie bedziesz musiala sie martwic tluszczykiem na pupie i udach no i ramionach brrrr. ja w poprzedniej ciazy mialam tak jak niuni ze wciaz pytalam gina czy na pewno wszystko okay bo jakos brzusia nie widac.... za to poszlo mi w pupe i uda. teraz tez z reszta ale brzusio szybciej rosnie. niedlugo zrobie fotke ;)

ja pewnie mam taki, bo sporo schudłam w 2 mc ciąży i tak naprawdę jeszcze nie doszłam do swojej wagi.
buziaki dla Brzuszków!!!!

No uwaga! Wstawiam swoje brzucho. Wprawdzie jestem gruba "po całości" jeszcze sprzed ciąży, ale i tak uważam, że brzuch mam imponujący. Założyłam specjalnie starą obcisłą podkoszulkę, żeby było lepiej widać.

Dzaaaagud no no to ja idę się chować ze wstydu :zawstydzona/y::-D:-D. Twój dzidziuś to ma apartament, u mnie to tylko skromne M4 ;-)

No widzisz, widzisz:-( wiedziałam że Cię przebiję! Wszystkie Was przebiłam:zawstydzona/y:. Ale to przez Dzidka, bo tak się rozpycha, że lepiej nie mówić!!!;-)

reklama
Do góry